|

Akdeniz Üniversitesi'nde istifa

Akdeniz Üniversitesi Alanya İşletme Fakültesi Dekanı istifa etti

Aa
00:00 - 10/02/2009 Salı
Güncelleme: 19:24 - 10/02/2009 Salı
Yeni Şafak
Akdeniz Üniversitesi'nde istifa
Akdeniz Üniversitesi'nde istifa

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Alanya İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Aktaş, görevinden istifa etti. Prof. Dr. Aktaş, fakültenin konferans salonunda düzenlediği veda toplantısında, açıklamak istemediği bazı nedenlerden dolayı istifa etmeye zorlandığını öne sürerek, "Görev süremin dolmasına 2 yıl vardı, ancak istifa etmek zorunda bırakıldım" dedi.

Duygulu anlarda konuşmakta zorlandığını ifade eden Prof. Dr.Aktaş, 42 yıldır devlete hizmet ettiğini ve en iyisini yapmaya çalıştığını söyledi. Öğrenciler, Prof. Dr. Ahmet Aktaş'ın konuşmasının ardından kendisini ayakta alkışladı. Öğretim görevlileri ve öğrencilerden bazılarının da ağladığı görüldü.

Öte yandan, törende AÜ Alanya İşletme Fakültesinin açıldığı 19 Eylül 2005'ten bugüne kadar fakültenin kuruluşunu anlatan, sosyal ve kültürel faaliyetlerinin tanıtıldığı slayt gösterisi yapıldı. Konuşmaların ardından, 2007 yılı güz dönemi ve 2008 yılı bahar döneminde onur ve yüksek onur belgesi almaya hak kazanan öğrencilere belgeleri verildi. Alanya Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Aydın Özdemir, Prof. Dr. Ahmet Aktaş'a, hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi, öğrenciler ve okul çalışanları tarafından da çiçek verildi.

15 yıl önce