|

Antalya'da feci kaza: 6 ölü

Antalya'da tırla otomobilin çarpıştığı kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Aa
00:00 - 5/03/2012 Pazartesi
Güncelleme: 20:29 - 5/03/2012 Pazartesi
Yeni Şafak
Antalya'da feci kaza: 6 ölü
Antalya'da feci kaza: 6 ölü

Antalya'da meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 15 DS 526 plakalı otomobil, Antalya-Burdur karayolu 15. kilometresindeki Hilmi Beken Kavşağı'nda, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 15 PN 463 plakalı tırla çarpıştı.

Kazada ilk belirlemelere göre otomobilde bulunan 6 kişi hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan ve yaralanan Mustafa Yıldız ise hastaneye kaldırıldı.


-5 KİŞİNİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ-

Antalya'da otomobille tırın çarpıştığı kazada hayatını kaybedenlerden 5'inin kimliği belirlendi.

Antalya-Burdur karayolunun 15. kilometresindeki kazada hayatını kaybeden kişilerin Süleyman Ay, Ali Çalışır, Cafer Bulut, Mehmet Uslu ve Mahmut Akman olduğu bildirildi. Hayatını kaybeden diğer kişinin kimliğinin belirlenmesi çalışmaları da devam ediyor.

Kazada yaralanan ve Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan otomobil sürücüsü Mustafa Yıldız'ın hayati tehlikesinin bulunduğu, tır şoförü Metin Çatal'ın da Döşemealtı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındığı bildirildi.

Hayatını kaybedenlerin yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Antalya-Burdur karayolunun 15. kilometresindeki Hilmi Beken Kavşağı'nda Mustafa Yıldız'ın kullandığı 15 DS 526 plakalı otomobil, Metin Çatal yönetimindeki 15 PN 463 plakalı tırla çarpışmış, kazada 6 kişi hayatını kaybetmiş, bir kişi de yaralanmıştı.



12 yıl önce