|

Antalya'da Mart zirvesi

MHP, mahalli seçim hazırlıkları kapsamında il başkanları ve belediye başkanlarını Antalya'da kampa alıyor. Kampta, AK Parti ile mahalli seçim ittifakı ve partinin seçim stratejisi hakkında bilgi verilecek

Nur Banu Aras
04:00 - 23/11/2018 Cuma
Güncelleme: 01:51 - 23/11/2018 Cuma
Yeni Şafak
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

MHP, yeniden işleyen ittifak süreci ile, teşkilatla istişareye odaklandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli liderliğinde Antalya'da düzenlenecek kampta, belediye başkanları ve il başkanlarına partinin seçim stratejisi hakkında bilgi verilecek.

Antalya'da bugün başlayacak kampa, Merkez Yürütme Kurulu, Merkezi Disiplin Kurulu üyeleri, 81 il başkanı ve 130 belediye başkanı katılacak. Bugün başlayacak kampta, Bahçeli'nin ana gündem maddesi AK Parti ile yerel seçimlere yönelik yeniden başlayan ittifak olacak. Bahçeli, kampta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşme hakkında teşkilata bilgi verecek. MHP lideri ayrıca kurmaylarına, il ve belediye başkanlarına ‘ittifak kaldığı yerden devam’ mesajı gönderecek.

ÇALIŞMALARI HIZLANDIRACAK

Kampta, mevcut MHP'li belediyelerin taahhütlerini ne ölçüde yerine getirdiklerine ilişkin incelenen dosyalar da gündeme gelecek. Parti, geleneksel hale gelen ve mahalli seçim nedeniyle de büyük önem taşıyan bu kampta, yönetimindeki belediyelerin çalışmalarını değerlendirecek.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ile bazı genel başkan yardımcılarının da sunum yapacağı kampta, öncelikle "Üretken belediyecilik" ve MHP'nin ilkeleri konularında belediye başkanları bilgilendirilecek. MHP, adaylarını diğer siyasi partilerden önce belirleyerek sahaya sürmüştü. Bu kapsamda 6 büyükşehir, 10 il ve 22 ilçenin belediye başkan adayını açıklamıştı. Bahçeli, kampın ardından mahalli idareler seçim çalışmalarının hızlandırılması talimatını verecek. Kamp pazar günü Bahçeli’nin kapanış konuşmasının ardından sona erecek.

#​MHP
#AK Parti
#Antalya
5 yıl önce