|

Başbakan: Baymak ile iftihar ediyoruz

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Baymak'ın kısa süre içinde Avrupa'nın en büyük tesislerinden biri haline geldiğini belirterek, "Bununla iftihar ediyoruz" dedi

00:00 - 11/09/2008 Perşembe
Güncelleme: 22:47 - 10/09/2008 Çarşamba
Yeni Şafak
Başbakan: Baymak ile iftihar ediyoruz
Başbakan: Baymak ile iftihar ediyoruz

Isıtma-soğutma sektörünün lider kuruluşu Baymak'ın Tepeören'deki 30 bin metrekarelik yeni üretim tesislerinin açılışını gerçekleştiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, açılıştan sonra düzenlenen iftar yemeğinde 350 kadar işçi ile bir araya geldi. Başbakan Erdoğan yaptığı konuşmada, Baymak'ın kısa süre içerisinde Avrupa'nın en büyük tesislerinden biri haline geldiğini belirterek, bununla iftihar ettiklerini söyledi ve başarılarından ötürü Baymak'ı kutladı. Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, Baymak Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan ve Baymak'ın ortağı İngiliz Baxi Group Ceo'su Martyn Coffee'nin de konuşma yaptığı törene ayrıca İstanbul Valisi Muammer Güler ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da katıldı.

EN MODERN TESİS

Avrupa'dan taşınan makinalar ile birlikte teknoloji, müşteri ve dövizi de ülkeye getiren Baymak'ın Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Murat Akdoğan , “Baymak, yaptığı yatırımlar ile dünyanın en büyük ısıtma firmalarından biri ve Avrupa'nın en büyük çelik kazan ve sıcak su boyler üreticisi olacak. Türkiye'nin en modern kombi üretim tesisine sahibiz. Yeni yatırımlarımız ile kombi ve güneş enerjisi sistemlerinde de Avrupa'nın en büyüklerinden biri olacağız" dedi.

16 yıl önce