|

Binali Yıldırım'ın Elazığ ziyaretinde duygusal anlar

Başbakan Binali Yıldırım'Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik bombalı terör saldırısında yaralananları Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde ziyaret etti. Yaralı kadınlardan birinin Başbakan Yıldırım'a söylediği "Biz şehadet şerbetini içeriz ama al bayrağı yere düşürmeyiz. Bomba yedim ama onların çoğundan daha delikanlıyım. Gözünüz arkada kalmasın" sözleri duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Yeni Şafak
13:18 - 19/08/2016 Cuma
Güncelleme: 10:18 - 19/08/2016 Cuma
AA
Yaralı kadının "Bomba yedim ama onların çoğundan daha delikanlıyım" sözleri duygulandırdı.
Yaralı kadının "Bomba yedim ama onların çoğundan daha delikanlıyım" sözleri duygulandırdı.

Başbakanlık Basın Merkezi, Başbakan Binali Yıldırım'ın, Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik bombalı terör saldırısında yaralananları Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde ziyaret ettiği görüntüleri paylaştı. Başbakan Yıldırım'ın Elazığ'da ziyaret ettiği yaralılar ve yakınlarının söyledikleri ise herkesi duygulandırdı. Başbakan Yıldırım, yaşlı bir yaralı yakınının, "Başbakanım, milletimiz sağ olsun, hazırım istediğiniz yere giderim, istediğiniz şekilde görev yaparım" sözleri üzerine "Sizde bu inanç, bu irade olduğu müddetçe bu alçaklar bize hiçbir şey yapamaz." dedi.



'Şehadet şerbetini içeriz, bayrağı yere düşürmeyiz'


Kadın bir yaralının, "Biz şehadet şerbetini içeriz ama al bayrağı yere düşürmeyiz. Bunu böyle bilesiniz. Bomba yedim ama onların çoğundan daha delikanlıyım. Gözünüz arkada kalmasın" sözleri Başbakan Yıldırım ve yanındakileri duygulandırdı.



Yaralı bir polis memuru da olayın hemen ardından Elazığ'a gelen Yıldırım'a teşekkür ederek, "Minnettarız size. Geldiniz ve bizi gördünüz. Onları güldürmeyeceğiz hiçbir zaman. Şimdi hemen kalkıp görevimin başına giderim." ifadelerini kullandı.



#Binali Yıldırım
#Elazığ
#Fırat Üniversitesi Hastanesi
#Elazığ Emniyet Müdürlüğü
8 yıl önce