|

Bu kez neden kredi kartı

Son günlerde artan kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Güvenlik görevlisi Cem Şen kredi kartı borcu yüzünden tartıştığı eşini 12 yerinden bıçakladı.

Aa
00:00 - 10/07/2011 Pazar
Güncelleme: 01:17 - 10/07/2011 Pazar
Yeni Şafak
Bu kez neden kredi kartı
Bu kez neden kredi kartı

Samsun'un İlkadım ilçesinde, özel bir şirkette güvenlik görevlisi olan kişi, kredi kartı borcu yüzünden tartıştığı 9 yıllık karısını 12 yerinden bıçakladı. Hastaneye kaldırılan kadın kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre, Yenidoğan Mahallesi Dr. Kamil Caddesi'nde oturan ve özel bir şirkette güvenlik görevlisi olduğu öğrenilen Cem Şen (35) ile eşi Feride Şen (34) arasında kredi kartı borcu yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Cem Şen, eşi Feride Şen'i mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla 12 yerinden bıçakladı.

HASTANEDE CAN VERDİ

Yakınları tarafından Gazi Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan Feride Şen, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Durumun güvenlik güçle-rine bildirilmesi üzerine Cem Şen gözaltına alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından ifadesi alınan Cem Şen, adli-yeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


13 yıl önce