|

CHP'liler gibi olmayın

İl Başkanları toplantısında bakanları ve parti örgütünü uyaran Başbakan Erdoğan, “CHP niçin Doğu ve Güneydoğu'ya gidemedi? Biz kimsesizlerin kimsesi olacağız. Asla erişilmez olmayacağız” diye konuştu.

Haber Merkezi
00:00 - 8/09/2007 Saturday
Güncelleme: 01:53 - 8/09/2007 Saturday
Yeni Şafak
CHP'liler gibi olmayın
CHP'liler gibi olmayın

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, il başkanları toplantısında yaptığı konuşmada, CHP yanlısı medyanın kendisi hakkında yanlış haber yaptığını belirterek, “Bu medya CHP yanlısı olduğu için bir köşe yazarı da yuvarları söylüyorlar. Tayyip Erdoğan rakam yuvarlamayı sevmez Ama bu tür yalan yanlışlarla uğraşanları yuvarlamayı sever” dedi. Erdoğan, CHP'nin kimsesizlerin kimsesi olamadığını belirterek, “CHP Doğu ve Güneydoğu'ya neden gidemedi” diye sordu.

Başbakan Erdoğan, 22 Temmuz seçimlerinden sonra düzenlenen ilk il başkanları toplantısının açılışında başkanlara “Türkiye'nin dönüşüm iradesinin öncü kadroları” diye seslendi.

CHP NEDEN GİDEMEDİ

AK Parti'nin kuruluşundaki felsefesini özetlemek için 2001 yılında söylenen “Biz sessiz yığınların sesiyiz, kimsesizlerin kimsesiyiz” sözünü hatırlatan Erdoğan, bu sözü Hükümet Programı'nın görüşmelerinde Meclis'te de tekrarladığında CHP sıralarından, “Bu bizim sözümüz, bu çalıntı” sesi yükseldiğini hatırlattı. Erdoğan, CHP'ye, “Kimsesizlerin kimsesi de niçin acaba ülkemizin doğusuna güneydoğusuna hiç gidemedi neden oralara hiç uğrayamadı?” sözleriyle yüklendi.

KÖŞK DE AÇIK OLMALI

Başbakan Erdoğan, halkın kendilerine ulaşması gerektiğine vurgu yaparak, “Varsa bir çayını içeceğim de şöyle bir giriver. Kampanya boyunca bir çocuk grubu devamlı önümü kesiyor. Dün akşam yine yolumu kestiler. Başkan amca ne olur bize gel. Annemler bekliyor. Gittik evde mantı bol. Mantıları yedik. Apartman toplandı falan evde ufak tatlı bir kızımız. Başbakanım benim doğum günü çayı da bizde içelim. Çayı da oraya çıktık.

Başbakan, Cumhurbaşkanı erişilemez biri olmamalı. Erişilemeyen arkadaşlar yok mu kusura bakmasınlar var. Onlar da erişilemez olmaktan çıkmalı” dedi.




17 years ago