|

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Demirel mesajı

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in hayatını kaybetmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan masaj yayınladı. Ailesi, yakınları ve millete başsağlığı dileyen Erdoğan "Gerçekleştirdiği hizmetler ve siyasetteki rolü ile aziz milletimiz tarafından gelecekte de yad edilecektir" dedi.

Yeni Şafak
10:43 - 17/06/2015 Çarşamba
Güncelleme: 18:57 - 17/06/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Sağlık problemleri sebebiyle bir süredir tedavi gören 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel Ankara'da hayatını kaybetti. Demirel'in vefatına ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan taziye mesajı yayınladı. Ailesi yakınları ve millete başsağlığı dileyen Erdoğan "Hizmetleri unutulmayacaktır" dedi. Erdoğan'ın 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in vefatı dolayısıyla yayınla

dığı mesaj şöyle:


“Türkiye Cumhuriyeti'nin 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in vefatını büyük bir teessürle öğrendim.



Türk siyasi tarihinde derin izler bırakan, ülkemizin kalkınma sürecinde katkıları bulunan Süleyman Demirel, devlet ve siyaset adamı olarak siyasi tarihimizin önemli isimleri arasında yer almaktadır.



Süleyman Demirel, üstlendiği görevler, gerçekleştirdiği hizmetler ve siyasetteki rolü ile aziz milletimiz tarafından gelecekte de yad edilecektir.



Türkiye'nin 9. Cumhurbaşkanı Sayın Demirel'e rahmet diliyor; ailesine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı temenni ediyorum."



#9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel
#Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
#mesaj
#vefat
9 yıl önce