|

Davutoğlu'ndan Abdurrahim Boynukalın'a yeni görev

Doğan Grubu'nun 7 Haziran seçim sürecinden beri linç edip hedef gösterdiği AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Boynukalın yeni bir göreve atanıyor. Boynukalın'ın Başbakan Davutoğlu tarafından Gençlik ve Spor Bakan Yardımcılığı'na getirileceği öğrenildi. AK Parti'nin yeni Gençlik Kolları Başkanı'nın ise mevcut İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş'ın olacağı konuşuluyor.

Yeni Şafak
16:54 - 16/12/2015 Çarşamba
Güncelleme: 08:42 - 17/12/2015 Perşembe
Yeni Şafak

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Boynukalın yeni bir göreve getiriliyor. 7 Haziran seçimlerinde milletvekili seçilen fakat 1 Kasım'da aday olmayan Boynukalın'ın Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı olacağı öğrenildi. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kararı ile yaşanan bu görevlendirilme neticesinde AK Parti'nin yeni Gençlik Kolları Başkanlığına ise mevcut İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş'ın getirileceği konuşuluyor. AK Parti Gençlik Kolları Kongresi 20 Aralık Pazar günü Ankara'da gerçekleştirilecek.



Yeni Şafak yazarıydı


1987 doğumlu Boynukalın Sakarya Üniversitesi İşletme Bölümünün ardından yüksek lisansını İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde tamamladı. City University of London'da Medya İletişim Bölümünde ikinci mastırını bitiren Abdurrahim Boynukalın, aynı zamanda Yeni Şafak gazetesinde de yazarlık yaptı. Yaklaşık iki yıl süreyle Kırklareli Üniversitesinde araştırma görevlisi olarak çalışan Boynukalın, evli. İyi derecede İngilizce bilen Boynukalın orta derece de Almanca biliyor.



#7 Haziran
#1 Kasım
#AK Parti Gençlik Kolları Kongresi
#AK Parti Gençlik Kolları Başkanı
#Abdurrahim Boynukalın
#Gençlik ve Spor Bakan Yardımcılığı
8 yıl önce