|

Denizbank'tan 8 Mart sürprizi

Denizbank üst yönetimi 8 Mart Kadınlar Günü için kadın çalışanlarını kapıda karşıladı ve çiçek verdi. Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, "Hayatın her alanında, yan yana, omuz omuza olduğumuzu biliyoruz. Eşitliğin önce evimizde başladığı inancı ile Denizcilerimizin yarısından fazlasını kadınlarımızın temsil etmesinden, onların vizyonu ile büyümekten gurur duyuyoruz" dedi.

Yeni Şafak
11:36 - 8/03/2018 Perşembe
Güncelleme: 11:47 - 8/03/2018 Perşembe
Diğer
Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş kadın çalışanlarını kapıda papyonla karşıladı.
Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş kadın çalışanlarını kapıda papyonla karşıladı.

Denizbank üst yönetimi 8 Mart Kadınlar Günü için kadın çalışanlarını kapıda karşıladı ve çiçek verdi. Müzik eşliğinde yapılan karşılamaya Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş de katıldı.

Bu özel günün, kadınların emeklerini; ailelerine, işlerine, topluma ve dünyaya katkılarını onurlandırmanın günü olduğunu vurgulayan Hakan Ateş, şöyle konuştu:

“Hayatın her alanında, yan yana, omuz omuza olduğumuzu biliyoruz. Eşitliğin önce evimizde başladığı inancı ile Denizcilerimizin yarısından fazlasını kadınlarımızın temsil etmesinden, onların vizyonu ile büyümekten gurur duyuyoruz. Bugün onlara tüm üst yönetimimizin katılımıyla hoş bir sürpriz yapmak istedik. Bu anlamlı güne dair etkinliklerimiz gün boyu sürecek. Tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”

#Denizbank
#8 Mart Kadınlar Günü
6 yıl önce