|

Dursun Özbek: Igor Tudor'la devam ediyoruz

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı kırmızılılardaki gelişmelerle ilgili yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Özbek, merak edilen Igor Tudor ve Wesley Sneijder sorusuna cevap verirken camiaya transfer müjdesi verdi.

Yeni Şafak
13:54 - 11/05/2017 Perşembe
Güncelleme: 15:44 - 11/05/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunuyor.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunuyor.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündeme dair yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Özbek'in açıklamalarından öne çıkanlar;

  • "Normal şartlarda soyunma odasına girmek benim tarzım değil. Kasımpaşa maçından sonra üzüntümü takımla paylaşmak istedim. Çok üzüntülü atmosfer vardı soyunma odasında. Takımla konuştuk. Kaptana da (Selçuk İnan) ayrıca üzüntülerimi paylaşmak için otobüsten çağırdım. Selçuk İnan'a bu kaotik durumdan çıkmamız gerektiğini söyledim.
Oyunculara verilecek ceza konusu
  • "İstenmeyen sonuçlar alındığında, bir yaptırım olması gerekiyor ve bu yaptırımları uygulayacağız. Disiplin uygulaması doğal. Oyuncu kontratlarında bunlar yazıyor. Galatasaray'ın futbol şubesi bu sezon istenen performansı sergileyememiştir. Bu doğru."
"Igor Tudor'la yola devam edeceğiz"
  • "Sonuçlar ne olursa olsun önümüzdeki sene İgor Tudor ile kesin devam edeceğiz. Sneijder marka bir futbolcu ve sözleşmesi devam ediyor. Biz kadromuzdaki yıldız futbolcuları kadromuzda tutmak isteriz. Sneijder'in kalitesini kimse yadsıyamaz."
"Bruma'nın sözleşmesini uzatacağız"
  • "Bruma'yla yeni sözleşme için görüşmelerimiz devam ediyor. Bir-iki konu daha kaldı. Onun da sözleşmesini 4-5 yıl uzatacağız. Tudor geldikten sonra koşu mesafelerimiz arttı. Oyuncuların direnci yükseldi. Seneye daha çok koşan takım yaratmak istiyoruz. Herkes böyle bilsin, hoca rapor veriyor. Scout ekibi biliyor arıyor, dünyada sözleşmesi bitenler falan bakıyorlar. Bruma Florya'nın tapusunu istedi' diye haberler çıkıyor. Florya'nın tapusunu ne yapacak? Transfer için 6-7 oyuncu düşünüyoruz."
"UEFA'dan tehdit söz konusu değil, iyi oyuncular alacağız"
  • "UEFA nezdinde herhangi bir tehdit yok. Bu yıldız futbolcu lafı hep benim başımı derde soktu. Gelecek futbolcu, Galatasaray'ın şanına şöhretine yakışır olacak. Herkes emin olsun ki, tüm Galatasaray taraftarının memnun olacağı transferler yapacağız. Çünkü görüşülen futbolcuları biliyorum."
"Serdar Aziz hata değil, Cavanda hata"
  • "Serdar Aziz transferini hata olarak görmüyorum. Sakatlığı her futbolcunun başına gelebilir. Cavanda'yı Riekerink istedi. Cavanda transferinde hatalıyız. İstediğimiz performansı alamadık."
"Ergin Ataman kalacaktır"
  • "Ergin Ataman, Galatasaray'da kalacaktır' diye düşünüyorum. Ben kalmasını istiyorum. Taraftarla arasındaki problem geçici. Biraz iç çekişme gibi bir şey. Sezon da henüz bitmedi. Ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum."


#Galatasaray
#Dursun Özbek
7 yıl önce