|

Tilmaç’a hüzünlü veda

Kalp rahatsızlığından hayatını kaybeden sanatçı Sümer Tilmaç, toprağa verildi. Tilmaç’ın cenazesine ailesinin yansıra sanatçı dostları ve vatandaşlar katıldı.

Yeni Şafak
04:00 - 15/06/2015 Pazartesi
Güncelleme: 19:18 - 14/06/2015 Pazar
Diğer

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Sümer Tilmaç, son yolculuğuna uğurlandı. Ani kalp yetmezliğine bağlı kalp durması nedeniyle 67 yaşında hayatını kaybeden Tilmaç için Üsküdar'daki Şakirin Camisi'nde öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. Tilmaç'ın eşi Nazan, kızı Hande, oğlu Dehan Tilmaç, torunu Keremcan Gür taziyeleri kabul etti. Tilmaç'ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.


SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Törene, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, sanatçılar Orhan Gencabay, Volkan Severcan, Ayberk Atilla, Salih Kalyon, Faruk Sofuoğlu, Yalçın Özden katıldı. Tilmaç'ın kızı Hande Tilmaç, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Babam rahatsızdı. Ama bu kadar çabuk beklemiyorduk. Yani bilmiyorum. Bir anda oldu. Allah sizlerden de razı olsun” diye konuştu.



Harika bir insan ve sanatçıydı

Sanatçı Orhan Gencabay da “Sümer Bey, harika bir insandı. Harika bir sanatçıydı. Bu dünyada görevini en iyi şekilde yaptı ve göçtü. Yaradan'ın emridir, boynumuz kıldan ince. Kısmeti bu kadarmış. Allah gani gani rahmet eylesin. Hepimize başsağlığı diliyorum. Aniden göçtü. Ama herhalde acı da çekmedi şükürler olsun. Tüm sanat camiasının başı sağolsun” değerlendirmesinde bulundu.



#Sümer Tilmaç
#Orhan Gencabay
#Volkan Severcan
9 yıl önce