|

Garry Rodrigues'in menajerinden transfer sözleri

Galatasaray'ın yıldızı parlayan futbolcusu Garry Rodrigues için menajer Sunir Patel açıklamalarda bulundu. Oyuncusunun gelişmeye devam ettiğini ifade eden Patel, Rodrigues'in gidebileceği iki dev takımın ismini verdi.

Yeni Şafak
15:21 - 7/03/2018 Çarşamba
Güncelleme: 15:38 - 7/03/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Galatasaray'ın 27 yaşındaki yıldızı Garry Rodrigues, ligde oynadığı son sekiz maçın yedisine gol katkısı yaptı.
Galatasaray'ın 27 yaşındaki yıldızı Garry Rodrigues, ligde oynadığı son sekiz maçın yedisine gol katkısı yaptı.

Galatasaray'da gösterdiği performansla taraftarların en sevdiği futbolcular arasında yer alan Garry Rodrigues, Avrupa kulüplerinin transfer gündeminde.

Süper Lig'deki bir çok maçı scoutlar tarafından izlenen 27 yaşındaki futbolcu için menajeri Sunir Patel, Hollanda basınına demeç verdi. Patel, Voetbal International'a yaptığı açıklamada "Futbolcu piyasası gayrimenkul piyasası gibi. Garry, Galatasaray'da her gün daha da yetişiyor. Inter'e veya Milan'a gidebileceğini düşünüyorum. Ama oyuncuları manipüle etmeye çalışan çok fazla insan var" ifadelerini kullandı.

  • Garry Rodrigues, geçtiğimiz sezonun devre arasında 3.5 milyon euro bonservis bedeliyle PAOK'tan Galatasaray'a transfer olmuştu. Başarılı oyuncu, sarı kırmızılı forma ile bu sezon 29 maçta 7 gol attı, 9 da asist yapma başarısı gösterdi.



#Garry Rodrigues
#Galatasaray
6 yıl önce