|

Gürcistan'dan gelip ölüme yakalandılar

Gürcistan'dan gelen otomobil, Erzincan'da otobüsün altına girdi. Korkunç kazada 6 kişi yaşamını yitirdi.

Aa
00:00 - 16/09/2009 Çarşamba
Güncelleme: 03:13 - 16/09/2009 Çarşamba
Yeni Şafak
Gürcistan'dan gelip ölüme yakalandılar
Gürcistan'dan gelip ölüme yakalandılar

Erzincan- Erzurum Karayolunda meydana gelen trafik kazasında 6 kişi öldü, 14 kişi yaralandı. İstanbul'dan Ağrı'ya gitmekte olan 34 AP 6519 Plakalı yolcu otobüsü, Erzincan-Erzurum karayolunun 10. kilometresinde karşı yönden gelen DQD 531 Gürcistan plakalı otomobille çarpıştı.

CİP HURDAYA DÖNDÜ

Kazada otomobilde bulunan Gürcistan ve Ermenistan uyruklu 6 kişi hayatını kaybetti, otobüste bulunan 14 kişi yaralandı. Hurdaya dönen cipte sıkışan yabancı uyruklu şahısların cesetleri Erzincan Belediyesi arama kurtarma ekibinin yaklaşık 3 saatlik bir çalışması sonucu çıkartılarak morga kaldırıldı.

SAHUR YOLUNDA

Cesetlerin üzerlerinden çıkan pasaportlarda Gürcistan ve Ermenistan uyruklu oldukları öğrenilen şahıslardan araç sürücüsü Denis Davidov (40), Karen Khachatryan (41), Gayane Harutyuno (40), Levon Khachatryan (18) ve Lasha Tsayarerishvili (41) oldukları belirlenirken, yaşamını yitiren 6'ncı kişinin ise kimlik bilgilerine ulaşılamadı. Korkunç kazanın görgü tanıkları, 'Otobüsün sahur yapmak amacıyla Erzincan'daki bir benzin istasyonuna dönmek istediğini, karşı yönden gelen otomobilin şerit değiştirerek otobüse çarptığını' söyledi.

15 yıl önce