|

Gürsel Tekin: İlk işimiz gazetelere el koymak olacak

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, 7 Haziran seçimlerini kazanmaları halinde medyaya el koyma operasyonu yapacaklarını açıkladı. Tekin, Fuat Avni olduğu iddia edilen Emre Uslu'nun yazışmalarını yayınlayan Star, Akşam ve Güneş gazetelerini işaret ederek, "8-9 Haziran'da ilk işimiz bu kirli gazetelerin tamamına el koymak olacaktır" dedi.

Yeni Şafak
19:25 - 20/02/2015 Cuma
Güncelleme: 17:46 - 20/02/2015 Cuma
Yeni Şafak
Paralel yapının devletin gizli bilgilerini sızdırdığı twitter hesabı Fuat Avni'nin, yurt dışına kaçan Taraf yazarı Emre Uslu olduğunu ve CHP'li Umut Oran ile yaptığı iddia edilen yazışmaları yayınlayan Star, Akşam ve Güneş gazeteleri CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin tarafından açıkça tehdit edildi. 


CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, 7 Haziran seçimlerini kazanmaları halinde medyaya el koyma operasyonu yapacaklarını açıkladı. 


Tekin, İzmir'de düzenlediği basın toplantısında ''Kılıçdaroğlu için yazıyorlar. Kılıçdaroğlu cam gibidir. 8-9 Haziran'da ilk işimiz bu kirli gazetelerin tamamına el koymak olacaktır. Sadece el mi koyacağım, buna bulaşmış bütün iş adamlarından hesabını soracağız" dedi.


Star, Akşam ve Güneş gazeteleri Fuat Avni'nin Taraf yazarı Emre Uslu olduğunu ve CHP Milletvekili Umut Oran ile yaptığı ileri sürülen yazışmaları yayınladı. 4 gündür devam eden haberlerde, Uslu ile Oran arasında olduğu kaydedilen yazışmalarda, Gülen grubunun CHP ile olan bağlantıları ve yapmak istedikleri operasyonlara yer verildi.
#Gürsel Tekin
#Paralel Yapı
#Fuat Avni
#Umut Oran
#Emre Uslu
#Gazeteler
9 yıl önce