|

Hamza Dağ: Sosyal medyada rahatça iftira atalım istiyorlar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, bir kesim tarafından sosyal medyanın, istedikleri gibi yalan söyleyip manipülasyon yapabilecekleri alan olarak görüldüğünü söyleyerek, "Bırakın dokunmayın buraya’ diyorlar. Ben bir hafta hiç hak etmediğim konuda linçe uğradım. Siyasi beklentiler için burayı feda edersek, bir şeyler yapmaya gayret gösterenlerin bu işten uzaklaştığını görürüz" dedi.

14:01 - 3/10/2021 Pazar
Güncelleme: 14:08 - 3/10/2021 Pazar
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, sosyal medya yalanları ve iftiralarına ilişkin TV100 kanalında açıklamalarda bulundu.



"İNSANLARI YAPTIĞI İŞTEN UZAKLAŞTIRIYOR"

Hakaretin suç olduğunu ama bir de bunun yanında yoğun bir yalan dalgasının söz konusu olduğuna dikkat çeken ve bununla mücadelenin büyük önem taşıdığını ifade eden Dağ,
"Bununla alakalı ortak bir netice alamazsak, siyasi beklentiler için burayı feda edersek, yaptığı işi iyi yapmaya çalışan, bir şeyler yapmaya gayret gösterenlerin bu işten uzaklaştığını görürüz”
dedi.

"ALAKAM OLMAYAN KONUDA LİNCE UĞRADIM"

Kendisinin de hiç alakası olmayan bir konuda sosyal medya yalanları üzerinden linç gördüğünü söyleyen Dağ,
"Ben bir hafta hiç hak etmediğim konuda lince uğraşmış biriyim. Biri çıkacak sizin hakkınızda hiç hak etmediğini bir şey söyleyecek. Sadece siyasi yaptırımı mı olacak? Hukuki yaptırımı olmayacak mı?"
ifadelerini kullandı.
#AK Parti Genel Başkan Yardımcısı
#AK Parti İzmir Milletvekili
#Hamza Dağ
#Yalan
#İftira
#Sosyal Medya Düzenlemesi
3 yıl önce