|

Hollywood'un DaMATT'ı

İstanbul Fashion Week'in davetlisi ünlü oyuncu Matt Dillon, 'Tween 2012 İlkbahar Yaz' defilesini izlerken giydiği takım elbiseyle Damat'ta satışları patlattı

00:00 - 15/09/2011 Perşembe
Güncelleme: 00:50 - 15/09/2011 Perşembe
Yeni Şafak
Hollywood'un DaMATT'ı
Hollywood'un DaMATT'ı

Hollywood yıldızı Matt Dillon'ın, İstanbul Fashion Week kapsamında gerçekleştirilen “Tween 2012 İlkbahar Yaz koleksiyonu” defilesini izlerken giydiği takım elbise büyük ilgi gördü. Tween mağazalarına gelen müşteriler, özel hafifletilmiş kumaştan üretilen takım elbise için adeta sıraya girdi.

8 MİLYON DOLARLIK SİPARİŞ

İstanbul Fashion Week kapsamında görkemli bir defile gerçekleştiren Tween, yaklaşık 8 milyon dolarlık sipariş almıştı. Ancak bu siparişlerin dışında, defileyi izleyen Matt Dillon'un giydiği Tween takım elbise de büyük ilgi gördü. Tween mağazalarında yaklaşık 1 haftada, takım elbise, ipek siyah kravat, su geçirmez ve leke tutmaz gömlek, özel yapım siyah ayakkabıdan oluşan ve yaklaşık bir buçuk milyar fiyatla satılan benzer kombinler yok satıldı. Siyah 130S yünlü özellikle yaz aylarında kullanım rahatlığı acısından ha-fifletilmiş bir kumaştan üretilen takım elbisenin en önemli özelliklerinden biri giyildiği vücuda tam oturması. Takım elbisenin büyük ilgi görmesiyle hareket geçen Tween de müşterilerine jest yapmaya hazırlanıyor.

GÖMLEK HEDİYELİ KAMPANYA

15 Eylül Perşembe akşamı gerçekleşecek “Vogue Fashions Night Out” kapsamında İstinye Park, Nişantaşı ve Bağdat Caddesi mağazalarında Matt Dillon kombinini sergilenecek ve takım elbise alan herkese gömlek hediye edilecek.




13 yıl önce