|

İhsan Özkes CHP'den istifa etti

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes partisinden istifa ettiğini açıkladı. Özkes, istifa gerekçesine dair bir açıklama yapmadı. CHP Genel Sekreteri Muharrem İnce ise, konunun "aile içi olduğunu" belirterek, " İhsan Hoca'nın istifasını işleme koymuyorum. Aile içinde çözeriz" dedi.

Yeni Şafak
13:17 - 21/07/2015 Salı
Güncelleme: 17:07 - 21/07/2015 Salı
AA

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes partisinden istifa ettiğini sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı. Özkes, yaptığı açıklamada, partisinden istifa ettiğini, kararının gerekçesini ise ihtiyaç duyması halinde daha sonra açıklayacağını bildirdi.



İhsan Özkes, istifa dilekçesini hem CHP'ye, hem de TBMM'ye ilettiğini söyledi.





Gürsel Tekin: İstifayı işleme koymuyorum


Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, "İhsan Hoca'nın istifasını işleme koymuyorum. Bu aile içi bir meselemizdir. Bunu da aile içinde çözeriz. İşleme koymuyorum'' dedi.



Haluk Koç: Anlık kızgınlıkla verilen karar kalıcı olmaz


CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, İstanbul Milletvekili İhsan Özkes'in istifasına ilişkin, "Zaman zaman CHP örgütleriyle, milletvekilleri arasında kendi seçim bölgelerinde birtakım anlaşmazlıklar olabilir. Bunlar böyle partiyle yolunu ayıracak noktaya hiçbir zaman gelmez. Anlık kızgınlık içinde verilen kararlar da kalıcı olmaz" değerlendirmesinde bulundu.


_____________________________________________________





#ihsan özkes
#ihsan özkes istifa
#ihsan özkes chp
9 yıl önce