|

Kazandıkça mutlu oluyoruz

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, iyi sonuçlar geldikçe takımın moralinin de düzeldiğini belirtti; F.Bahçe derbisine de mutlu olmak için çıkacaklarını söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/02/2016 Çarşamba
Güncelleme: 01:50 - 24/02/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Ligin en formda takımları arasında gösterilen Gençlerbirliği maçında alınan galibiyet Beşiktaş'ta şampiyonluk ümitlerini güçlendirdi. Eksik maçına rağmen yeniden liderlik koltuğuna kurulan Beşiktaş'ta karşılaşmanın ardından basın mensuplarıyla kısa bir sohbet yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kazandıkça mutlu olduklarını söyledi. Çok kritik bir galibiyet aldıklarını belirten Güneş, “Belki tek gol oldu ama bu 3 puanı güzel bir oyunla aldık. Farklı bitecek pozisyonlara da girdik ama tek golde kaldık. Kazandıkça mutlu oluyoruz. Derbiye de mutlu olmak için çıkacağız” ifadelerini kullandı.



HERKES ELİNDEN GELENİ YAPIYOR


Takımda herkesin bir bütün olduğunu ve siyah-beyazlı futbolcuların şampiyonluğu çok istediğini belirten Şenol Güneş, “Bu arzumuz sayesinde 90 dakika kazanmak için mücadele ediyoruz. Herkes sahadan galibiyetle ayrılmak için elinden geleni yapıyor. Bu durum da işlerimizi kolaylaştırıyor” şeklinde konuştu.



Beşiktaş yönetimi sahaya iniyor


Yenileme çalışmaları sona eren Fulya Hakkı Yeten Tesisleri'nin açılışı bugün yapılacak. Saat 17.00'de gerçekleştirilecek törende gösteri maçı da düzenlenecek. Beşiktaş yönetimi, yapılacak gösteri maçında eski futbolcularına karşı mücadele edecek. Organizasyona Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da katılacak.



3 puana 1 gün izin


Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, dün takıma 1 gün izin verdi. Güneş, önümüzdeki hafta derbi mücadelesi olmasına rağmen 3 haftadır izinsiz çalışan takımına jest yaparken, futbolculardan Tolgay Arslan, bir günlük tatili eşiyle birlikte Venedik'e giderek değerlendirdi. Siyah-beyazlılar, derbi hazırlıklarına bugün başlayacak.



Amacımız Kadıköy'den lider dönmek






Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, F.Bahçe derbisi için Kadıköy'e lider gitmekten öte oradan lider dönmenin önemine vurgu yaptı. “Takıma inanıyoruz inşallah Kadıköy'den lider döneceğiz'' diyen Beşiktaş yöneticisi, takım olarak artık daha fazla tecrübelendiklerini, geçen yıllardaki stres ve baskıyı fazla hissetmediklerini aktardı. Şampiyonluğu değerlendiren Metin Albayrak “Seyircimiz ile adeta bütünleşmiş vaziyetteyiz. Sadece Beşiktaş taraftarının değil bizim maçımızı izleyen bütün Türkiye'nin keyif aldığı, heyecan duyduğu bir futbol oynuyoruz. Ve bu durum bizi şampiyonluk için çok umutlandırıyor” dedi.







#Beşiktaş
#Şenol Güneş
#şampiyonluk
8 yıl önce