|

'Komili' markasını almayı düşünüyoruz

Ülker Grubu, Baby Star markası ile bebek bezi sektörüne girdi. Ülker Grubu Başkanı Ali Ülker, gıda alanında stratejik ortaklıkları olabileceğini söyleyerek, “Komili markasını satın alabiliriz” dedi

00:00 - 13/09/2007 Perşembe
Güncelleme: 01:55 - 13/09/2007 Perşembe
Yeni Şafak
'Komili' markasını almayı düşünüyoruz
'Komili' markasını almayı düşünüyoruz

Ülker Grubu Başkanı Ali Ülker, şu anda dağıtımını yaptıkları Komili markasını satın almalarının söz konusu olabileceğini bildirdi. Ülker Şirketler Topluluğu, “Baby Star” markasıyla çocuk bezi sektörüne girdi. Ali Ülker, “Baby Star” markasının tanıtıldığı basın toplantısının ardından gıda alanında hâlâ bazı boşluklar bulunduğunu ifade etti. Ülker Grubu'nun gıdada içinde yer almadığı 1-2 kategori olduğunu belirten Ülker, “Gıda alanında stratejik ortaklıklarımız olabilir” diye konuştu.

Ülker Grubu şirketlerinden Atlantik Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin Komili ürünlerinin dağıtımını yaptığını ve Komili ile bir dağıtım sözleşmesi bulunduğunu belirten Ülker, “Biz, komili markasının müşterilerle iletişimini ve tüketiciler için ne ifade ettiğini araştırıyoruz. Tatmin olursak Komili ürünleriyle ilgili genişlenebilir. Komili markasını satın alma söz konusu olabilir” dedi.

COLA TURCA ÜÇ BÜYÜK İLDE İKİNCİ

Ali Ülker, girmeyi düşündükleri başka sektörler olup olmadığı yönündeki bir soruya, “Bazı sektörler için geç kalmış olabiliriz. Mesela enerji” yanıtını verdi. Cola Turka ile ilgili olarak Ülker, Ülker'in çok uluslu şirketler nezdinde çok iyi performans sergilediğini ve Cola Turka'nın bugün üç büyük şehirde iki numara olduğunu aktardı.

Ali Ülker, halka arzla ilgili çalışmalarının devam ettiğini, öncelikle Ülker Çikolata'nın, daha sonra da İdeal Kek'in halka arz edilmesinin planlandığını söyledi.

17 yıl önce