|

Küçük kız çocuklarına tacizde bulunan gazeteci tutuklandı

Manavgat'ta haftalık yayınlanan bir gazetenin sahibi Recep M., küçük yaşta kız çocuklarına taciz suçundan tutuklandı. 10 Ocak'ta ortaya çıkan çirkin olay tepkilere neden olurken, Recep M.'nin küçük kızlarla yaptığı Skype görüşmeleri de gün yüzüne çıktı. Zanlının sosyal medyasında yapılan incelemede çok sayıda CHP'li üst düzey yönetici ile yakın ilişkisi olduğu gözlemlendi.

Yeni Şafak
11:33 - 14/01/2017 Cumartesi
Güncelleme: 11:52 - 14/01/2017 Cumartesi
Yeni Şafak

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yayın yapan bir yerel gazetenin sahibi Recep M., küçük kız çocuklarına taciz suçundan tutuklandı. Kız çocuklarından müstehcen fotoğraflar istediği tespit edilen Recep M.'nin, aynı zamanda sözlü tacizlerde bulunduğu da öğrenildi.



CHP'li isimlerle yakınlığı dikkati çeken Recep M.'nin, Gürsel Tekin, CHP'li ilçe başkanları ve Uğur Dündar isimlerle görüştüğü ortaya çıktı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in de, Recep M.'ye ödül verdiği belirlendi.



Recep M.'nin küçük kız çocuklarını nasıl taciz ettiğini gösteren Skype görüşmelerini ve CHP'li isimlerle olan ilişkisini yaptığı da tespit edildi. Olay, birçok sosyal medya kullanıcısının tepkisini çekti.





#Taciz
#Manavgat
#Tutuklama
7 yıl önce