Meteoroloji'den İstanbullulara 'sağanak' uyarısı: Akşam saatlerine kadar etkili olacak
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da devam eden sağanağın kuvvetlenerek akşam saatlerine kadar süreceğini bildirdi ve ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, İstanbul'da sağanak gün boyu etkili olacak. Halen devam eden sağanağın, bu akşam saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli (20-35 kilogram/metrekare) gerçekleşmesi bekleniyor.
Meydana gelebilecek ani sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
Edirne’nin Lalapaşa ilçesinin Bulgaristan’a sınır köylerinde başlayan sağanak yerini kara bıraktı.
İstanbul’un batı komşusu Tekirdağ’da sabah saatlerinde kar yağışı etkili oldu.
Dün 19 dereceyi bulan güneşli havanın ardından bu sabah evinden çıkan vatandaşlar kar yağdığını görünce hem şaşkınlık hem de sevinç yaşadı.
İlçede hava sıcaklığı 3 derece civarında seyrediyor.
Kar yağışının Trakya Bölgesi’nde cumartesi gününe kadar etkili olacağı tahmin ediliyor.
İstanbul’un kapısına dayandı: Tekirdağ'da kar yağışı etkili oldu
Balkanlar'dan ülkemize giriş yapan kar yağışı, Tekirdağ'ın Malkara ilçesi ve kırsal yerleşim yerlerinde etkili oldu. Dün 19 dereceyi bulan güneşli havanın ardından bu sabah evinden çıkan vatandaşlar kar yağdığını görünce hem şaşkınlık hem de sevinç yaşadı. İlçede hava sıcaklığı 3 derece civarında seyrediyor.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunundaki amaçlar ile sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.