|

Mevlüt Uysal: Elimden gelen her şeyi yaparım

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, yeniden adaylık sorusuna yanıt verdi. ''Aday gösterilirsem elimden gelen her şeyi yaparım" diyen Uysal, başka bir aday belirlense dahi görev süresi dolana kadar çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Yeni Şafak
16:40 - 17/09/2018 Pazartesi
Güncelleme: 16:48 - 17/09/2018 Pazartesi
Diğer
İBB Başkanı Mevlüt Uysal, 2019'daki yerel seçimlerde aday olup olmayacağına dair açıklamalarda bulundu.
İBB Başkanı Mevlüt Uysal, 2019'daki yerel seçimlerde aday olup olmayacağına dair açıklamalarda bulundu.

Önümüzdeki yılın Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi hiç şüphesiz en çok merak edilen konulardan biri de İstanbul'da AK Parti'nin adayının kim olacağı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, katıldığı bir TV programında adaylık sürecine dair açıklamalarda bulundu.

"Aday gösterilirsem elimden gelen her şeyi yaparım"

Yatırımlar hakkında bilgi veren Uysal, dünyada en fazla metro inşaatı devam eden şehrin İstanbul olduğunun altını çizdi.

"Ben geldiğim zamanda ulaşım zamları gündemdeydi yapmadık bu yıl yine yapmıyoruz" diyen Uysal, yerel seçimlerde adaylık konusundaysa şöyle konuştu:

  • "Biz görev adamıyız verilen görevleri en iyi şekilde yerine getireceğiz. Aday gösterilirsem elimizden gelen her şeyi yaparız. Şayet başka bir aday belirlenirse o konuda görev verildiği süreye kadar var gücümüzle çalışmaya devam ederiz."
#Mevlüt Uysal
#İBB
#İstanbul
6 yıl önce