|

PKK'nın 400 teröristli kanlı planı ortaya çıktı

1 Kasım seçimlerinin ardından terör örgütü PKK'nın PYD, YPG ile birlikte başta Cizre olmaz üzere Şırnak'ı ele geçirme planları olduğu iddia edildi. İstihbarat raporlarına göre, Suriye'deki kantonların sınıra yakın bölgesine yaklaşık 400 PKK'lı ve YPG'li yerleşecek. Talimat geldiğinde bu grup sınırdan ilçeye sızacak.

Yeni Şafak
13:35 - 23/10/2015 Cuma
Güncelleme: 13:47 - 23/10/2015 Cuma
Diğer

YDG-H'liler de eşzamanlı olarak hendek kazıp kamu binalarına yönelik bombalı saldırı düzenleyecek. Terör örgütü sözde PKK bayrağı asıp Suriye'deki gibi dünya kamuoyuna 'PYD ve PKK Cizre'yi ele geçirdi' algısı yaratacak.



PYD-YPG-PKK İLİŞKİSİ AÇIK


Akşam'ın haberine göre, gelen istihbarat doğrultusunda sınırda ve ilçelerde önlemleri en üst seviyeye çıkaran güvenlik güçleri hainlerin planlarını daha girişimde bile bulunmadan en ağır şekilde yanıt alacaklarını belirtti.



ŞOK EDEN PKK FOTOĞRAFLARI


Terör örgütü PKK'nın 7 Haziran sonrası başaramadığı Cizre'den iç savaş çıkarma planını 1 Kasım sonrasına ertelediği öne sürüldü. İstihbarat birimlerine gelen son raporlara göre, 1 Kasım'da seçim sonuçları ne olursa olsun PKK tüm gücüyle saldırmayı planlıyor.







#pkk
#terör örgütü
#Cizre
#pkknın cizre planı
9 yıl önce