|

Şampiyonlar Seka''dan

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Seka Sporcu Eğitim Merkezinde bulunan sporcuların çalışmalarını inceledi. Karaosmanoğlu, Seka Sporcu Eğitim Merkezinde geleceğin Şampiyonlarının çıkacağını söyledi.

Yeni Şafak
00:00 - 28/10/2012 Pazar
Güncelleme: 23:12 - 27/10/2012 Cumartesi
Yeni Şafak
Şampiyonlar Seka''dan
Şampiyonlar Seka''dan

Yıkık ve atıl durumdaki eski Devlet Malzeme Ofisi Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği projeyle Marmara''nın en büyük spor komplekslerinden biri haline getirilerek modern görünümüyle sporcuların vaz geçilmez merkezi oldu. 4 bin metrekarelik kullanım alanına sahip Seka Sporcu Eğitim Merkezi''ni ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, solanları inceleyerek,sporcu, antrenör, idareci velilerden antrenmanlar konusunda bilgi aldı. Karaosmanoğlu, Seka Sporcu Eğitim Merkezinde geleceğin Şampiyonlarının çıkacağını söyledi

AMATÖR BRANŞLARIN MERKEZİ OLDU

Karate, boks, judo, tekvando, masa tenisi, güreş, kicik boks, jeet kunedo, jimnastik branşlarının yanı sıra spor okullarının da faaliyetlerini düzenli olarak sürdürdüğü Seka Sporcu Eğitim Merkezi Amatör spor branşlarının adeta merkez üssü oldu. Çevre düzenlemesi yapılan, spor kompleksini denetleyen Başkan Karaosmanoğlu, bir çok farklı branştaki sporcuların bir araya gelerek aynı çatı altında spor yapmasının kalabalık bir ortam oluşturduğunu ve bu sebeple de spora daha fazla insan çekeceğini düşündüğünü belirtti.

Tek araçla ulaşım mümkün

Başkan Karaosmanoğlu, ''Spora yapılan bu yatırımların mükafatını, önümüzdeki yıllarda ülke ve kent sporu adına alacağız. Kullanılmayan harabe bir binadan, bu binayı Avrupa standartlarında bir spor kompleksi haline getirdik. Kocaeli artık Sanayisi ile olduğu gibi sporuyla da adından söz ettiren bir il olacak. Kocaeli''nin her noktasından tek araçla ulaşımının mümkün olduğu tesis tüm Kocaeli halkımıza açıktır. Ve vatandaşlarımızda çocuklarımızda gelip spor yapsın'' dedi.

Masa tenisi oynadı

Salonları tek tek gezen Başkan Karaosmanoğlu antrenmanlar konusunda antrenörlerden bilgi alarak salonları inceledi. Minik sporcularla da uzun uzun sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu Masa Tenisi Spor Salonunda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor''lu Masa Tenisçilerle tenis oynadı. Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya önemli yatırımlar yaptıklarını belirterek, Kocaeli''nin en büyük spor tesisi olan, Marmara''nın ise sayılı spor tesisleri arasına giren Seka Sporcu Eğitim Merkezinde, geleceğin şampiyon sporcularının yetişeceğini söyledi.


12 yıl önce