|

Selma'yı sevgilisi diri diri gömmüş

6 yıldır kayıp olan 16 yaşındaki Selma Saçmalı'nın kıskanç sevgili kurbanı olduğu belirlendi. Cemil A'nın arkadaşlarıyla, genç kızı bıçakladıktan sonra ormanlık alanda diri diri toprağa gömdüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili 3 kişi tutuklandı.

İha
00:00 - 14/02/2010 Pazar
Güncelleme: 00:15 - 14/02/2010 Pazar
Yeni Şafak
Selma'yı  sevgilisi diri diri  gömmüş
Selma'yı sevgilisi diri diri gömmüş

Osmaniye'nin Düziçi İlçesi'nde 6 yıldır kayıp olan 16 yaşındaki Selma Saçmalı isimli lise öğrencisinin, 24 yaşındaki erkek arkadaşı Cemil A. ve suç ortağı arkadaşları tarafından bıçaklanarak diri diri toprağa gömüldüğü ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, 2004 yılında ilçeye bağlı Çerçioğlu köyündeki evinden okula gitmek için çıkan Selma Saçmalı, öğle arası erkek arkadaşı Cemil A. ile buluştu. Yanlarına Cemil A.'nın arkadaşı 23 yaşındaki Kadir C.'yi de alarak araçla ilçeye bağlı Söğütlügöl Mahallesi İt Ağılı mevkiindeki dağlık alana giden Selma Saçmalı ve Cemi A. burada tartıştı. Kendisini başka biriyle aldattığını düşündüğü kız arkadaşıyla tartışan Cemil A'nın arkadaşı Kadir C., Selma'nın kafasından tutarak boğazını kesti.

Cemil A. ve arkadaşı Kadir C, göğsünden de aldığı 4-5 bıçak darbesi ile can çekişen Selma'yı soyarak önceden hazırladıkları mezara gömdü. Bu sırada kendilerini bekleyen aracın şoförü korkarak kaçınca iki zanlı, olay yerinden yaya olarak uzaklaştı.

6 YILDIR FAİLİ MEÇHULDÜ

Olay gününün ertesi, kızının eve gelmediği yönünde jandarmaya başvuran baba Hacı Ahmet Saçmalı'nın müracaatının ardından olay 6 yıldır faili meçhul olarak kalmıştı.

Teknik takibini sürdüren güvenlik güçleri, 6 ay önce olayla ilgili ipuçlarına ulaştı ve 8 kişiyi gözaltına aldı. Yapılan çapraz sorgulama ve gizli tanık bilgileri sonucu Selma'nın erkek arkadaşı Cemil A., Kadir C. ve olaya yardımcı olduğu belirlenen 24 yaşındaki Ali A., suçlarını itiraf etti. İfadeler üzerine bölgede iki gün süren kazı çalışmaları sonucu genç kıza ait ceset ve giysi parçalarına ulaşıldı. 3 kişi Düziçi Emniyet Müdürlüğü'ndeki ilk ifadelerinin ardından Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. Sanıklardan Ali A. ve Kadir C'nin, asker olarak görev yaptıkları birliklerinden getirildikleri, daha önceden de çeşitli suçlardan sabıkaları olduğu kaydedildi. Zanlılar sevk edildikleri Düziçi Adliyesi'nde nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.



14 yıl önce