|

Spor ile hayata gülümse projesi hayata geçti

Gençlik ve Spor Bakanlığı, vatanları uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin çocukları ve sevgi evlerinde kalan çocuklar için Spor ile Hayata Gülümse Projesi'ni hayata geçirdi. Bu kapsamda çocuklar müsabakalara gidecek ve başarılı sporcularla tanışma fırsatı bulacak.

Yeni Şafak ve
09:45 - 9/10/2017 Pazartesi
Güncelleme: 09:53 - 9/10/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
'Spor ile Hayata Gülümse' projesinin ilk aşamasında Rize'den gelen çocuklar Eskişehir'de oynanan Türkiye-İzlanda milli maçını stadyumda seyretme imkanı buldu.
'Spor ile Hayata Gülümse' projesinin ilk aşamasında Rize'den gelen çocuklar Eskişehir'de oynanan Türkiye-İzlanda milli maçını stadyumda seyretme imkanı buldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen 'spor ile hayata gülümse' projesi kapsamında vatanları uğruna canlarını feda eden şehitlerinin çocukları ile Sevgi evlerinde kalan çocuklar müsabakalarına gidecek. Çocuklar, başarılı sporcularla tanışma fırsatı bulacak.

Projenin ülke genelinde ilgi ve merak uyandıran takip edilen sosyal sorumluluk projesi olarak sürdürülmesi amacıyla Türkiye Futbol Federasyonu, Basketbol Federasyonu ve Voleybol Federasyonu ve farklı branşlardaki spor kulüpleri 'Spor ile Hayata Gülümse' projesine destek veriyor.


ŞEHRİN TARİHİNİ DE ÖĞRENECEKLER
'Spor ile Hayata Gülümse' projesinin ilk aşamasında Rize'den gelen çocuklar Eskişehir'de oynanan Türkiye-
İzlanda milli maçı
nı stadyumda seyretme imkanı buldu.

Projede yer alacak çocukların spor müsabakalarının oynanacağı şehrin tarihi, kültürel yerlerin, tanıması ve öğrenmesi adına da çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Bu sayede şehit çocuklarının ve Sevgi evlerinde kalan çocukların sosyalleşmeleri, toplumla bütünleşmiş halde hayata kazandırılmaları ve toplumda onlar için farkındalık oluşturulması hedefleniyor.

#Gençlik ve Spor Bakanlığı
#Spor ile Hayata Gülümse
7 yıl önce