|

Suriye''ye dönmedi öldürüldü

Beyoğlu''nda çanta içinde bulunan kadın cesedinin faili olarak gözaltına alınan erkek kardeş ablasını, Suriye''ye dönmek istemediği için öldürdüğünü söyledi.

Dha
00:00 - 7/06/2014 Cumartesi
Güncelleme: 23:37 - 6/06/2014 Cuma
Yeni Şafak
Suriye''ye dönmedi öldürüldü
Suriye''ye dönmedi öldürüldü

Asayiş Şube Müdürlüğü ile Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri, önceki gün sabah saatlerinde bir temizlik görevlisi tarafından bulunan çantadan çıkan kadın cesediyle ilgili çalışma başlattı.

KAVGA EDİYORDUK

Yapılan soruşturma neticesinde olayın üzerindeki esrar perdesi aralandı. Polis ölen kadının Suriye uyruklu 24 yaşında Musaybe Almousa olduğunu belirledi. Olayı gerçekleştirdiği tespit edilen Musaybe Almousa''nın erkek kardeşi Suriye uyruklu 17 yaşındaki R.A.M. polis tarafından gözaltına alındı. Sorgulanan R.A.M.''nin cinayeti itiraf ettiği belirtildi. Ablasının eşi ve çocuklarını Suriye''de bırakarak yanlarına geldiğini anlatan R.A.M.''nin ''Bir süre bizim yanımızda kaldı. Ancak onun Suriye''ye eşi ve çocuklarının yanına dönmesini istiyorduk. Ancak o dönmek istemiyordu. Bu nedenle aramızda sık sık tartışmalar yaşanıyordu'' dediği belirtildi. Olay gecesi yine bu sebeple kavga ettiklerini anlatan R.A.M.''nin ablasını öldürdükten sonra bir çantaya koyduğunu söylediği öğrenildi.

Atmak için yer aradık

Cesedi yok etmek için bir yakınıyla birlikte dışarı çıkarttıklarını anlatan R.A.M.''nin içinde ceset bulunan çantayla birlikte yaklaşık 600-700 metre yürüdüklerini daha sonra yorulunca yol kenarına bırakarak kaçtıklarını anlattığı öğrenildi.

10 yıl önce