|

Tesettür otelcilikte yüksek fiyata son

Yeni Şafak
00:00 - 4/07/2006 Salı
Güncelleme: 14:57 - 6/06/2017 Salı
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv

Muhafazakar ailelere alternatif tatil hizmeti sunan İlay Group'un Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Sungur, "Kaliteli hizmeti uygun fiyata sunarak, muhafazakar ailelerin tatil yapmalarını sağlayacağız" dedi.

Doğal ve geniş bir kumsala sahip olan İlay-Alanis'te denizin yanısıra havuzlarıyla da dikkat çekiyor. İkisi çocuk olmak üzere dört ayrı havuzda serinleme imkanı bulmak mümkün. Mescit, çocuk kulübü, çocuk parkı ve bahçesini verilen hizmetler arasında saymak mümkün. Muhafazakar ailelelere hizmet veren otellerin sayıca az olması sebebiyle konaklama fiyatların yüksek olduğuna dikkat çeken İlay Group Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Sungur, "Kaliteli hizmeti uygun fiyata sunarak, muhafazakar ailelerin tatil yapmalarını sağlayacağız" dedi.

UYGUN FİYATA KALİTELİ HİZMET

Sungur, İlay-Alanis Otel'inin, bir "butik otel" tarzında inşa edildiğini, dolayısıyla otelin, kalabalık ortamları sevmeyenlere ve sakin bir tatil yapmak isteyenler için bulunmaz bir alternatif sunduğunu belirterek şunları söyedi: "Tesettür otellerin 5-10 bin YTL fiyatlar çıkarmaları nedeniyle birçok insan tatil planını ya erteliyor ya da iptal ediyor. İstenilirse bu rakamların çok çok altında tatil imkanı sunulabileceğini gösterebilmek için, kâr marjımızı olabildiğince aşağılara çektik ve tatil hayali kuran ailelerin kesesine uygun fiyatlar sunduk." Alanya'nın Payallar mevkiindeki "4 yıldız"lı İlay Alanis, Alanya'ya 14 km uzaklıkta.

  • HABER MERKEZİ


  • #Arşiv
    #Yeni Şafak Arşiv
    18 yıl önce