|

Topçu:Bölücü terör örgütü tekne kazınır gibi kazınacak

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu ASİAD’ın düzenlediği sahur programında Ankara’nın öncü sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve siyasileriyle buluştu.

Yeni Şafak
11:22 - 9/06/2018 Cumartesi
Güncelleme: 11:45 - 9/06/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu

Programa ASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Eda Ersoy Tombakoğlu, Ak Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Ak Parti Ankara Milletvekili Adayı Barış Aydın, Kahraman Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, ASO Başkanı Nurettin Özdebir, ATO Başkanı Gürsel Baran ve ASİAD yönetim kurulu üyeleri katıldı.

"Bölücü terör örgütü tekne kazınır gibi kazınacak"

Sözlerine Akşam saatlerinde Bingöl Kabayel Köyü Jandarma Karakolunda görevli askerlerimize BTÖ mensubu teröristlerce yapılan saldırıyı anarak başlayan Topçu; "bir askerimiz şehit oldu, üç askerimiz yaralı. Şehidimize Cenabı Allah'tan rahmet, gazilerimize şifa, ailelerine, milletimize ve silahlı kuvvetlerimize sabır ve başsağlığı dilerim. Seçim yaklaşırken hortlamaya çalışan bölücü terör örgütünün aslında son nefesini verdiğini görüyoruz, bunu kendi yaptıkları açıklamalardan da anlıyoruz. İnşallah bu maşalar tekne kazınır gibi kazınarak tarihin kara sayfalarına gömülecektir. Bunu yapmakta kararlıyız" ifadelerini kullandı.


"Ülkemiz için varlık göstermeyi sürdüreceğiz"

Başkent Ankara özelinde, başarılı ulusal - uluslararası zirve ve sosyal sorumluluk projelerine imza atan ASİAD Ailesi olarak geleneksel sahur programının bundan sonrada devam etmesini dilediklerini belirten ASİAD Başkanı Tombakoğlu ayrıca konuşmasında sivil toplumculuğun önemini de bu güzel ve kalabalık sahur sofrasında bir kez daha vurgulamak istediğini belirtti. Tombakoğlu,

"Bugün, Türkiye hedefleri olan sanayiden eğitime, sanata, kültüre kadar farklı birçok alanda dünya ülkeleri arasında hızla yerini almış ve dünya çapındaki projeleri ile var olmuş bir ülkedir. İş dünyasının temsilcileri olarak bizler de ekonomiye sunacağımız katma değerler, yeni istihdam olanakları, kazandırmaya devam edeceğimiz dövizlerle birlikte bu hedeflere ulaşmakta üzerimize düşen görevi gerçekleştirmek üzere 'varız' diyoruz. Yerli ve milli üretimlerimizle ülkemiz için varlık göstermeyi sürdüreceğiz." ifadelerinde bulundu.

#Yalçın Topu
#ASİAD
#Eda Ersoy Tombakoğlu
6 yıl önce