|

Uğur Acar, sara nöbeti geçirdi

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde iftar yemeğine katılan Türkiye'nin ilk yüz nakli yapılan Acar, oturduğu masada fotoğraflarının çekildiği sırada sara nöbeti geçirdi.

00:00 - 12/08/2012 Pazar
Güncelleme: 22:14 - 12/08/2012 Pazar
Yeni Şafak
Uğur Acar, sara nöbeti geçirdi
Uğur Acar, sara nöbeti geçirdi

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde iftar yemeğine katılan Türkiye'nin ilk yüz nakli yapılan Uğur Acar, oturduğu masada fotoğraflarının çekildiği sırada sara nöbeti geçirdi.



Antalya'da Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 21 Ocak'ta Türkiye'nin ilk yüz nakli yapılan Acar, arkadaşı Atilla Şahan ile birlikte bu akşam Kahramanmaraşlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin Club Begonvil'de düzenlediği iftar yemeğine katılmak üzere Alanyaya geldi. MHP eski Antalya milletvekili Hüseyin Yıldız'ın da bulunduğu masada iftarını açan Acar, gazetecilerin fotoğrafları çektiği sırada fenalaşarak yere yığıldı. Sara nöbeti geçiren Acar, arkadaşı Atilla Şahan'ın müdahalesi ile sakinleştirilerek bir şezlonga yatırıldı. 112 Acil Ambulans ekiplerinin de müdahale ettiği Acar bir süre sonra iftar yemeğine devam etti.


Arkadaşının kronik sara hastası olduğunu belirten Atilla Şahan, "Acar sık sık sara nöbeti geçiriyor. Fotoğraflarının çekildiği sırada patlayan flaşların nöbeti tetiklediğini zannediyorum. Korkulacak bir durum olmadığı için sağlık ekibi çağırmadık." dedi.


12 yıl önce