|

Vali Yerlikaya’dan Albayrak’a ziyaret

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Albayrak Grubu’nu ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Albayrak, Nuri Albayrak, Faruk Albayrak, Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül ve Albayrak Grubu CEO’su Ömer Bolat’la görüşen Yerlikaya, Yeni Şafak, Piri Medya ve TVNET’te çalışmaları yerinde inceledi.

Haber Merkezi
04:00 - 14/02/2019 Perşembe
Güncelleme: 02:02 - 14/02/2019 Perşembe
Yeni Şafak
Muammer Karadeniz, İbrahim Karagül, Ömer Bolat, Faruk Albayrak, Ahmet Albayrak, Ali Yerlikaya, Nuri Albayrak, Mustafa Albayrak ve Ergün Yolcu
Muammer Karadeniz, İbrahim Karagül, Ömer Bolat, Faruk Albayrak, Ahmet Albayrak, Ali Yerlikaya, Nuri Albayrak, Mustafa Albayrak ve Ergün Yolcu

Vali Ali Yerlikaya’yı Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Albayrak, Nuri Albayrak, Faruk Albayrak ile Albayrak Grubu CEO’su Ömer Bolat ve Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül karşıladı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Albayrak Grubu’nu ziyaret etti. Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Albayrak, Nuri Albayrak ve Faruk Albayrak’la görüşen Yerlikaya, grubun çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül ve Albayrak Grubu CEO’su Ömer Bolat’ın da olduğu görüşmede İstanbul hakkında sohbet edildi. Yerlikaya görüşmenin ardından Yeni Şafak, Piri Medya ve TVNET’i de gezerek çalışmaları yerinde inceledi.

#Ali Yerlikaya
#Albayrak Grubu
#Ahmet Albayrak
#Mustafa Albayrak
#Nuri Albayrak
#İbrahim Karagül
#Faruk Albayrak
#Ömer Bolat
5 yıl önce