|

Yanarak ölen engelli Yaşar sevenlerini yasa boğdu

Hamm-Heringen''de ikamet eden engelli Yaşar Gökçe''nin vefatı Hamm''da yaşayan sevenlerini yasa boğdu.

Cihan
00:00 - 29/07/2013 Pazartesi
Güncelleme: 18:52 - 29/07/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Yanarak ölen engelli Yaşar sevenlerini yasa boğdu
Yanarak ölen engelli Yaşar sevenlerini yasa boğdu

Birkaç hafta önce aniden ortalıktan kaybolan Yaşar Gökçe birkaç gün sonra belden aşağısı yanmış bir şekilde Bochum''daki Bergmansheil Hastanesi''ne kaldırıldı. Uzun süre hastanede yaşam mücadelesi veren Gökçe, Perşembe günü hayata gözlerini yumdu.

Hamm Herringen''de yaşayan herkes tarafından sevilen Yaşar Gökçe''nin cenaze törenine çok sayıda seveni katıldı. Memleketi Kütahya''ya uğurlanmak üzere Hamm Herringen DİTİB Ulu Cami de Gökçen''nin cenaze namazını kıldıran din görevlisi Mustafa Kaya, ''O hepimizin yeğeniydi.'' dedi.

Yaşar''ı Hamm''da herkesin tanıdığını ve sevdiğini söyleyen Kaya, "Hamm''da 4,5 yıldır görev yapıyorum. Bayram namazında bile camimiz bu kadar dolmadı. Bu sizlerin Yaşar''ı ne kadar sevdiğinizin bir göstergesidir. Ona sahip çıkıp koruduğunuzdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Yaşar''a hepiniz hakkınızı helal edin." dedi.

Yaşar Gökçe''nin ölümünün ardından kim veya kimler tarafından yakıldığı belirsizliğini korurken, vatandaşlar polisten yanma olayını aydınlatmasını istedi. Yaşar Gökçe''nin yanmasına cebindeki çakmakların tutuşması veya kimliği belirsiz kişilerin üzerine alkol dökerek yaktıkları ihtimalleri üzerinde duruluyor.

11 yıl önce