|

Yarışma dönüşü feci kaza

Ankara'ya dans yarışmasına giden üniversite ve lise öğrencilerinin bulunduğu minibüsteki Arkan Akkan hayatını kaybetti. Kazada 12 kişi de yaralandı.

Aa
00:00 - 22/02/2010 الإثنين
Güncelleme: 00:29 - 22/02/2010 الإثنين
Yeni Şafak
Yarışma dönüşü feci kaza
Yarışma dönüşü feci kaza

Ankara'da katıldıkları dans yarışmasından Antalya'ya dönen Akdeniz Üniversitesi öğrencileri ile lise öğrencilerinin bulunduğu minibüs, Burdur yakınlarında kontrolden çıkıp yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Kazada, Gıda Mühendisliği 2'nci sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Arkan Akkan öldü, 12 kişi de yaralandı.

ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPTI

Kaza dün saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Ankara'da yapılan dans yarışmasından dönen lise öğrencileri ve Akdeniz Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Antalya Seans Dans Okulu öğrencilerini taşıyan Alparslan Barış Arıcan (22) yönetimindeki 07 C 1135 plakalı minibüs, Burdur Sanayi Kavşağı'nda bir anda kontrolden çıkarak elektrik direğine çarptı. Kazada, Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi Arkan Akkan, hayatını kaybederken, sürücü Alparslan Barış Arıcan ile üniversite ve lise öğrencisi dansçılardan 12 kişi yaralandı.

Minibüste sıkışan yaralılar, Burdur Belediyesi Arama Kurtarma ekiplerince kurtarılarak, Burdur Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Buradaki ilk müdahale sonrası Yağmur Yermez ve Doğa İres, durumlarının ağır olması nedeniyle Isparta Devlet Hastanesi'ne sevkedildi.

٪d سنوات قبل