|

Yavuz Bingöl: Bana tek sahip çıkan Erdoğan oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan sevgisini her fırsatta dile getiren Yavuz Bingöl dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Hayatında Türkiye'yi terk etmek istediği ve evden çıkmadığı bir dönem geçirdiğini söyleyen Bingöl, o zaman kendisine tek destekçinin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu anlattı.

Yeni Şafak
10:54 - 13/05/2018 Pazar
Güncelleme: 11:12 - 13/05/2018 Pazar
Diğer
Yavuz Bingöl, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan sevgisini anlattı.
Yavuz Bingöl, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan sevgisini anlattı.

Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisini anlattı. Sanatçı arkadaşları ta rafından zor günlerinde ve siyasi fikrini belli ettiği dönemlerde yalnız bırakıldığını söyleyen sanatçı Yavuz Bingöl, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini hep aradığını şu sözlerle anlattı:

  • "O 1 yılda biraz önce saydığın isimler arasında, mesela Onur Akın, ki benim 1987’den beri arkadaşımdır, bir kez bile bana telefon açıp kapımdan içeri girmiş değildir. Böyle dostluk olmaz ağabey. Dost dediğin, Ahmet Telli gibi olur. Ahmet Telli, 'Sen benim 25 yıllık dostumsun. Söylediklerine katılmıyorum ama sen benim dostumsun.Seni bırakmam ama söylediklerini tartışırım' dedi bana.Bana tek sahip çıkan ise Recep Tayyip Erdoğan oldu. Ben bu ahde vefayı mezara kadar taşıyacağım.Kızımın her gün ağladığı, benim her gün ağladığım, içe kapandığım, hayattan yok olup gitmeyi bile düşündüğüm, ülke değiştirmeyi düşündüğüm bir dönemde bana sahip çıkan insanı ben artık satamam. "
"Oyum Erdoğan'a"

Hürriyet'in haberine göre, Afrin'e gittiği için CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve birçok insan tarafından hakarete uğrayan Yavuz Bingöl, İbrahim Kalın'la çok yakın dost olduklarını ifade etti. Oyunu AK Parti'ye vereceğini söyleyen Yavuz Bingöl,"Sonuna kadar Erdoğan'cıyım" diyor.

#Recep Tayyip Erdoğan
#AK Parti
#Seçim
#Yavuz Bingöl
6 yıl önce