|

2011 İlkbahar yaz sezonu yine iddialı

2011 ilkbahar-yaz sezonunu açan markalar birbirinden şık ve farklı tasarımlarıyla yine iddialı bir sezona merhaba diyor. Ayakkabıdan aksesuara, ekonomik fiyatlarla tasarım ürünleri tüketicinin ayağına getiriliyor

00:00 - 26/03/2011 Cumartesi
Güncelleme: 22:41 - 25/03/2011 Cuma
Yeni Şafak
2011 İlkbahar yaz sezonu yine iddialı
2011 İlkbahar yaz sezonu yine iddialı
Sabri Özel'den sofistike görünüm

Modern ve klasik tasarımları bir arada sunan, yılların değişmeyen markası Sabri Özel, 2011 İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonu'nda farklı form ve renklerle tasarlanan 4 konseptte erkeklere rahat, şık, renkli ve sofistike bir görünüm kazandırıyor. Sabri Özel zarafet ve şıklıkla harmanlanan 2011 İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonu ile kadın giyiminde de sezona iddialı bir giriş yapıyor.


Sarev'de büyük indirim!

Baharın gelmesiyle birlikte yaza hazırlanan SAREV; 2010 – 2011 koleksiyonunda yer alan pamuk – akrilik battaniyelerinde %35 indirim başlattı! Stoklarla sınırlı olan indirim ile SAREV tutkunları, sıcak, yumuşacık ve rengârenk battaniyelerin sahibi olacak. SAREV'in birbirinden güzel battaniye desenlerinden 'Savan', 'Valen', 'Justin','Galen'; tüketicinin beğenisine tek ve çift kişilik seçeneklerle sunuluyor.


Storks'un zümrüt taneleri

Geliştirdiği koleksiyonlar ile alışılagelmişin dışında farklı ve özgün tasarımlar oluşturan Storks, pırlantalı zümrüt kolye ile göz alıcı bir zarafet sağlıyor… Mücevher modasında en çok tercih edilen taşlar arasında yer alan zümrüt ve pırlanta, Storks koleksiyonunda sade ve zarif bir tasarımla mücevher severlerin beğenisine sunuluyor.


İlkbaharın renklerini Divarese ile yaşayın

Stil sahibi kadın ve erkeğin markası Divarese, 2011 İlkbahar - Yaz sezonunda ayakkabı tutkunlarına çekici tasarımlarla dolu, farklı bir koleksiyon sunuyor.

Divarese 2011 İlkbahar – Yaz Kadın Koleksiyonu'nda yer alan tasarımlarda, şık çizgilerin yanı sıra retro detaylar dikkat çekiyor. Divarese moda dünyasındaki kuvvetli geçmişi, kaliteye verdiği önem ve çekici tasarımlarıyla İlkbahar Yaz 2011 sezonunu farklı duruşuyla karşılıyor.


Kendi tarzını ifade etme özgürlüğü

Amerika'nın en büyük uzmanlaşmış aile ayakkabı zinciri olan Payless ShoeSource, Lela Rose, Christian Siriano ve Isabel Toledo gibi ünlü tasarımcıların eseri olan özel etiketli koleksiyonları, uygun fiyatlarla Türk tüketicisinin ayağına getiriyor. Dünyaca ünlü markaları Türkiye'ye getiren Shaya Mağazacılık A.Ş. tarafından açılan Payless ShoeSource mağazalarında tüketiciler, en ekonomik fiyatlarla tasarım ve son moda ayakkabılara sahip olabilecekler.


Etna yanardağı külünden doğan takılar

Bileklerini ve kolyelerini dünyaca ünlü sanatçı Sting ve İtalyan futbol starları taktı, Bvlgari reklamlarında aksesuar olarak başrol oynadı ve Armani parfüm şişesinin kapağı oldu…Etna yanardağının küllerinden yapılan aksesuarlar Türkiye'de ilk defa Bijoux Expo 2011'de görücüye çıktı.



13 yıl önce