|

AJANDA

Sivil toplum konuşmalarında bu kez STK'lar ve İletişim konusu masaya yatırılıyor. Panele, sivil toplum ve iletişim alanında yaptığı çalışmalarla tanınan E.Ü.İletişim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Gülgün Erdoğan Tosun, Açık radyo program yapımcısı Hülya Denizalp, Tüketiciler Birliği Genel Başkanı ve STK duyuru elektronik posta grubu yöneticisi avukat Bülent Deniz katılacak.

Ayşe Olgun
00:00 - 24/12/2006 Pazar
Güncelleme: 06:53 - 24/12/2006 Pazar
Yeni Şafak
AJANDA
AJANDA
STK konuşmaları devam ediyor

Sivil toplum konuşmalarında bu kez STK'lar ve İletişim konusu masaya yatırılıyor. Panele, sivil toplum ve iletişim alanında yaptığı çalışmalarla tanınan E.Ü.İletişim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Gülgün Erdoğan Tosun, Açık radyo program yapımcısı Hülya Denizalp, Tüketiciler Birliği Genel Başkanı ve STK duyuru elektronik posta grubu yöneticisi avukat Bülent Deniz katılacak. Panelde STK'ların iletişim problemleri , iletişim ağları, medya ve STK ilişkisi ele alınacak. 25 Aralık'da Beyoğlu'ndaki Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek panel 18.30'da.


SİNEMA
Deprem korkunuzla yüzleşmeye hazır mısınız?

"Küçük Kıyamet", özellikle 17 Ağustos 1999'daki büyük depremin ardından, hayatımızın merkezine yerleşmiş deprem korkusundan yola çıkıyor. Senaryosunu Doğu Yücel'in yazdığı ve Taylan Biraderler'in yönettiği "Küçük Kıyamet”, iyi çekilmiş gerilim filmlerine has bir tavırla, deprem korkumuzla yüzleşmemizi sağlıyor. Genel anlamda, korku-gerilim türünde yer alan filmde, aile dramı alt türünün ve noir öğelerinin de hissedilir bir ağırlığı var. Deprem korkumuzun üzerine gitse de, konusunu sömüren bir tavrı yok "Küçük Kıyamet"in.


SERGİ
Zekai Ormancı kişisel sergisini açıyor

Türkiye`de çağdaş resme yön veren önemli isimlerin başında gelen Zekai Ormancı'nın ARTDEPO Sanat Galerisi'nde açtığı sergi 30 Aralık tarihine kadar devam edecek. Ya ğlıboya resimlerinden oluşan kişisel sergisinde Zekai Ormancı` nın devinimli, renkli soyut kompozisyonları güçlü bir biçim ve içerik ilişkisiyle karşımıza çıkıyor. Sanatçının resimlerinde rengin biçimle birlikte soyutçuluk bağlamında bir mükemmellik içinde bulunduğu görülüyor

17 yıl önce