|

Alnından boynuz çıkan kadının son hali

Bilim ve tıp dünyasının bir türlü açıklayamadığı alnından boynuz çıkan 101 yaşındaki Çin'li Zhang Ruifang'in son hali yayınlandı. Ruifang'ın 2011'de yayınlanan görüntülerinden bu yana kendisinden haber alınamazken, alnından boynuz çıkan görüntüleri hala görenleri hayrete düşürüyor.

Yeni Şafak
11:46 - 11/05/2015 Pazartesi
Güncelleme: 15:19 - 11/05/2015 Pazartesi
Diğer

Çin'de yaşayan Zhang Ruifang adlı yaşlı kadının alnından çıkan boynuz, çevresindeki herkesi şaşırtmıştı. 2010 yılında ortaya çıkan görüntüler tıp ve bilim dünyasını da şaşırtmış ve konuya ilişkin bilimsel bir açıklama yapılamamıştı.



101 yaşındaki kadının alnında geçtiğimiz yıl oluşan şişkinlik, zamanla büyüyüp, uzamaya başladı ve şu anda tam altı santim uzunluğunda bir boynuza dönüştü.



Altı santime ulaşan boynuzun çıkışına benzeyen yeni bir şişkinlik de, kadının alnının diğer tarafında belirmiş durumda.Yaşlı kadının bu hali ailesini şaşırtıyor ve üzüyor. Yaşlı kadının oğlu 60 yaşındaki Zhang Guozheng, annesinin alnında beliren şişkinliği pek ciddiye almadıklarını söylemiş ve "Ancak zamanla bir boynuz çıkmaya başladı ve şimdi altı santim uzunluğunda" olduğunu belirtmişti. "Şimdi de alnının diğer tarafında benzer bir çıkıntı olduğunu kaydetmişti.



İşte yaşlı kadının son görüntüsü


Aşağıdaki fotoğraf ise Zhang Ruifang'ın 2011'deki son görüntüsü. Görüldüğü gibi, üzerinde yara açılan boynuz büyümüş ve öne doğru eğim kazanmış. Zhang Ruifang'tan o tarihten beri her hangi bir haber alınamadı.




Doktorlar açıklama yapamadı


Doktorlar güneşe fazla maruz kalmış yaşlıların ciltlerinde kimi şişkinlik ve çıkıntılar olabileceğini söylese de, bu denli uzun bir "boynuz"un daha önce hiç görülmediğini belirtiyorlar. Bu tür "boynuz"lar ameliyatla alınsa da, ameliyat, bunun tekrarlamasını engellemiyor.


















#çin
#Çin'li Zhang Ruifang
#alnından boynuz çıkan kadın
9 yıl önce