|

Bir cepte Nokia diğer cepte hediye deri cüzdan

Abdulkadir Önder
00:00 - 11/06/2011 Cumartesi
Güncelleme: 22:36 - 10/06/2011 Cuma
Yeni Şafak
Bir cepte Nokia diğer cepte hediye deri cüzdan
Bir cepte Nokia diğer cepte hediye deri cüzdan

Nokia, Babalar Gününe özel çifte fırsat sunan kampanyasıyla, babalar ve çocukları için en şık hediye alternatifini sunuyor. Babasına Nokia E7, C7 ve N8 model telefonlardan birini alan herkese, deri cüzdan hediye ediyor! Nokia E7, C7 ve N8 modellerinden babasına en uygun olanı hediye edenler, babalarına çifte mutluluk yaşatacaklar. Nokia, Babalar Günü için en özel hediyeyi arayanlara, 3 farklı Nokia modeliyle birlikte çok şık bir deri cüzdan hediye ediyor. Çocuklara ise babalarının en çok seveceği Nokia modelini seçmek kalıyor.


Panasonic'ten Babalar Günü'ne özel hediyeler

Babalar Günü'nde babasına “Kendine iyi bak ve uzun yıllar yanımda ol” demek isteyenler için Panasonic, 4 bıçaklı tıraş makinesi ve tansiyon aleti gibi hediye seçenekleri sunuyor. Kişisel bakım ve sağlık ürünleriyle kullanıcıların kendilerini bakımlı ve mutlu hissetmelerini sağlamayı amaçlayan Panasonic, Babalar Günü'ne özel olarak babaları mutlu edecek hediye seçenekleri sunuyor.


Pervanede yeni moda: Dyson Air Multiplier™ Fan

Dyson, yeni ürünü pervanesiz Dyson Air Multiplier™ Fan'ı satışa sundu. Tasarımı ve kesintisiz hava sağlayan teknolojisi ile dikkat çeken ürün klimaya bir alternatif arayanlara çözüm olacak gibi görünüyor. Dyson Air Multiplier™ Fan'da klasik vantilatörlerde olduğu gibi pervaneler bulunmuyor. Cihazda hava güçlendirici çemberin içinden geçerek 25 cm'lik dairesel boşluk boyunca hızlandırılıyor. Böylece, uçak kanadı şeklinde bir rampa içerisinden geçen, yönlendirilen bir dairesel hava oluşuyor. Etraftaki havayı 15 kat güçlendiren cihaz, 405 litrelik serin ve rahatsız etmeyen hava akımı yayıyor. Üründe kullanılan fırçasız motor ve turboşarj ve jet motorlarında kullanılan teknolojilerin kombinasyonu kuvvetli bir hava akımı meydana getiriyor.



13 yıl önce