|

Erdoğan'a kendi çizdiği portreyi hediye etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağcılar'da düzenlenen toplu açılış törenine katıldı. Bedensel engelli bir öğrenci, konuşmasının ardından Erdoğan'a, kendisinin çizdiği portresini hediye etti.

Yeni Şafak
17:14 - 11/03/2017 Cumartesi
Güncelleme: 17:24 - 11/03/2017 Cumartesi
AA
Bedensel engelli bir öğrenci, konuşmasının ardından Erdoğan"a, kendisinin çizdiği portresini hediye etti.
Bedensel engelli bir öğrenci, konuşmasının ardından Erdoğan"a, kendisinin çizdiği portresini hediye etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağcılar'da düzenlenen toplu açılış törenine katıldı. Alana girişinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yoğun sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlar, "Recep Tayyip Erdoğan", "İşte ordu, işte komutan" sloganları attı. Alanın değişik yerlerine asılan Mustafa Kemal Atatürk ve Recep Tayyip Erdoğan posterleri, Türk bayrakları, "Evet. Söz de karar da milletin", "Aşkımız, memleket millet için evet", "İşimiz hizmet, gücümüz millet. Kararımız evet" yazan pankartlar dikkat çekti.



Ayrıca, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında şehit olan Abdullah Tayyip Olçok'un fotoğrafının da yer aldığı "16 yaşında şehit olunan ülkede 18 yaşında milletvekili olunur" yazılı pankart dikkati çekti. Bedensel engelli bir öğrenci, konuşmasının ardından Erdoğan"a, kendisinin çizdiği portresini hediye etti. Erdoğan daha sonra beraberindekilerle, açılış kurdelesini kesti.




#Bağcılar'da toplu açılış töreni
#Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
7 yıl önce