|

Mehmet Niyazi okurlarını korkuttu

Milli konulardaki eserleriyle tanınan aynı zamanda birçok gazetede de köşe yazarlığı yapan Dr. Mehmet Niyazi Özdemir aniden fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Felç geçirdiği öğrenilen 71 yaşındaki yazarın doktoru; konuşmasında zorluk çektiğini fakat süren tedavisinden sonra Özdemir'in tamamen iyileşeceğini söyledi.

Ayşegül Kılıç
00:00 - 23/08/2013 Cuma
Güncelleme: 22:12 - 22/08/2013 Perşembe
Yeni Şafak
Mehmet Niyazi okurlarını korkuttu
Mehmet Niyazi okurlarını korkuttu

Çanakkale Mahşeri, İki Dünya Arasında, Ölüm Daha Güzeldi gibi eserleriyle tanınan, aynı zamanda bir çok gazetede köşe yazarlığı da yapan Mehmet Niyazi Özdemir cumartesi günü uykusunda fenalaştı. Yakınlarının fark etmesi sonucu ambulansla hastaneye kaldırılan Özdemir'e ilk müdahaleyi acil servis ekipleri yaptı.

Vatan Caddesi'ndeki 29 Mayıs Hastanesi'ne kaldırılan Özdemir'in damar tıkanıklığına bağlı kısmi felç geçirdiği öğrenildi. Mehmet Özdemir'in ilaçla tedavisi sürerken fiziksel herhangi bir sıkıntısının olmadığı kaydedildi. Mehmet Niyazi Özdemir'in doktoru Özdemir'in sadece konuşmakta zorluk çektiğini tedavi sonucunda tamamen iyileşebileceğini ifade etti.

HAFTA BAŞINDA TABURCU OLACAK

Mehmet Niyazi Özdemir'in yeğeni Konuralp Özdemir ise yazarın son durumuyla ilgili olarak 'Durumu şu an iyiye gidiyor. Hastaneye geldiğinde konuşamıyordu, konuşma merkezi zedelenmişti. Şimdi normal odaya aldılar ve ilaçla tedavisi sürüyor. Hala konuşmakta zorlandığı oluyor ama fiziksel bir rahatsızlığı yok. Yakında hastaneden taburcu olacak' diye konuştu.

Mehmet Niyazi Özdemir'in hala tıkalı bir damarının olduğunu söyleyen Konuralp Özdemir 'Doktoru tıkalı damarı tedavi etmek için hasarlı damarın iyileşmesini bekliyor. Bir ay sonra ameliyat yapılıp yapılmayacağına karar verilecek. Doktoru zaman içinde toparlanmaya başlayacağını ve hatta bir ay sonra eski haline dönebileceğini söyledi' diye belirtti. Mehmet Niyazi Özdemir'in bilincinin tamamen açık olduğu hafta başında taburcu olabileceği dile getirildi.


11 yıl önce