|

Pera Diamond mağaza konseptiyle ödül aldı

Alışılagelmiş mücevher mağazalarından farklı bir şekilde müşterilerinin karşısına çıkan Pera Diamond, özel tasarlanan mağazaları ve kendine has konseptiyle diğer mücevher mağazalarının dekorasyonundan farklılık gösteriyor

00:00 - 14/03/2009 Cumartesi
Güncelleme: 22:04 - 13/03/2009 Cuma
Yeni Şafak
Pera Diamond mağaza konseptiyle ödül aldı
Pera Diamond mağaza konseptiyle ödül aldı

Mağaza konsepti oluşturulurken konsepti oluşturan her parçanın müşteri hareketlerine ve ihtiyaçlarına yönelik olmasını göz önünde bulunduran Pera Diamond mağaza atmosferinin her ziyaretçiye güven ve huzur hissi vermesini amaçlanmış. Beyazın zarafeti ve naifliği ürünleri öne çıkarırken siyahın ihtişamlı ve ağır görüntüsü, ürünlere kadraj oluşturacak sergileme alanlarını yaratmak üzere kullanılmış. Pırlantanın asaleti ve eşsizliği tüm mağaza içinde algılanır şekilde vurgulanmış. Ürün sergilemede insan antropometrisi, bakış yüksekliği ve odaklaması verileri temel alınarak müşteri hareketleri doğrultusunda sergileme ünitelerine yer verilerek özel aydınlatmalar kullanılmış. Herkesin içeriye rahatlıkla girip dolaşabilmesi için kapı kullanılmayan mağazada, müşteri mahremiyeti unutulmamış.

PERA DIAMOND'LA YAKUTUN CAZİBESİ

Oval kesim yakutlarla süslenmiş Pera Diamond imzalı mücevherler, sonsuz aşkın simgesi pırlantayla daha ihtişamlı. Gece davetlerinde zarafetiyle tüm bakışları üzerinize kilitleyecek mücevherler set halinde takılabileceği gibi tek parça olarak da kullanılabilir. Özellikle yüzük ve küpeleri gündüz davetlerinde kıyafetinizin vazgeçilmez tamamlayıcısı olacak. Kendine güven ve cesaretin sembolü olan yakut tarih boyunca en değerli hediyeler arasında yerini almış, birçok ihtişamlı mücevherde mutlaka yakut kullanılmış. Pera Diamond'ın koleksiyonları içinde sıklıkla yer verdiği yakut ve pırlantayla tasarlanmış mücevherler, zarafetiyle göz doldururken seçim yapmakta zorlanacaksınız.

15 yıl önce