|

Pioneer'dan ince tasarımlı yeni audio video alıcılar: VSX-S500 ve VSX-S300

Abdulkadir Önder
00:00 - 20/08/2011 Cumartesi
Güncelleme: 23:18 - 19/08/2011 Cuma
Yeni Şafak
Pioneer'dan ince tasarımlı yeni audio video alıcıl
Pioneer'dan ince tasarımlı yeni audio video alıcıl

Pioneer'ın ince tasarımlı yeni AV alıcı modelleri, eşsiz kompakt biçim, kaliteli D sınıfı ses, 6 kanallı 100 W çıkış gücü ve düşük enerji tüketimi ile göze çarpıyor. Yeni ince tasarımlı VSX-S500 ve VSX-S300 modellerinin boyutları diğer modellere göre küçük olmasına rağmen, Pioneer AV alıcılarında bilinen yüksek kalite, esneklik ve ses özellikleriyle dikkat çekiyor. VSX-S300 modeli üstün teknolojisi ile tüketicilerin beğenisine sunulurken, yakında VSX-S500 modeli de teknoloji meraklılarıyla buluşacak. Büyük AV alıcı serilerine nazaran çok daha kompakt ölçülerde tasarlanan VSX-S300 ve VSX-S500 modellerinin boyu 85 mm, derinliği ise 280 mm. Pioneer'ın yeni ince tasarımlı modelleri kompakt boyutları sayesinde, arkasında kalan boşlukta bağlantılar ve kablolama için geniş bir alan kalmasına olanak sunuyor. HDMI ile iyi bağlantı - Her iki İnce AV Alıcı modelinde de 4 giriş, 1 çıkış, ayrıca 3D ve ARC desteği içeren, teknolojinin en gelişmiş HDMI bağlantısı bulunuyor.

MÜKEMMEL SES KALİTESİ

Kaliteli D Sınıfı ses - VSX-S300 ve VSX-S500 modelleri 6-kanal üzerinden 100 W güç çıkışı sayesinde bir odada bir pasif sub-woofer ile 5.1 kurulum imkanı sağlıyor. MCACC ile mükemmel ses kalibrasyonu-Pioneer'in ünlü gelişmiş çoklu-kanal akustik kalibrasyon (MCACC) teknolojisi, mikrofonla otomatik oda ve hoparlör ayarı yapma imkanı sunuyor.HD Ses Formatı Çözümlemesi Yeni Slim AV alıcıları, DTS-HD master audio, Dolby TrueHD de dahil olmak üzere, tüm ana HD ses formatlarını çözmek için tam donanıma sahip. Bluetooth kablosuz ses aktarımı için hazır. Pioneer'in opsiyonel AS-BT200 bluetooth adaptörünü Slim AV alıcılarından istediğiniz bir modele ekleyerek herhangi bir A2DP bluetooth bağlantısı kurulabilen mobil cihazdan ya da kişisel bilgisayarınızdan ses içerikli dosyaları, kablosuz bluetooth bağlantısının rahatlığıyla aktarmanın keyfini sürün.


Sony Ericsson Xperia Arc ile Xperia Mini, EISA 2011 Ödüllerini Topladı

Exmor RTM sensörlü 8,1 MP HD kamerası, 8,7 mm'lik süper ince tasarımı ve 4,2 inçlik büyük ekranına ek olarak gelişmiş Sony Mobile Bravia Engine™ ve Reality Display teknolojisini kullanan Xperia Arc EISA 2011, Avrupa'nın En İyi Kameralı Telefonu ve Avrupa'nın En Çevreci Akıllı Telefonu ödüllerineü layık görüldü. Xperia Arc LED flash, HD çekim ve yer etiketleme desteğine ek olarak Android 2.3 sürümünün gücüne güç katan yüksek performanslı 1 Ghz'lik işlemcisiyle Android ekosisteminin en şık ve trendi tasarımlarından birini sunuyor. Xperia Arc, mini HDMI bağlantısı yardımıyla telefonunuzdaki film ve fotoğrafları TV'nizde görüntülemenizi, en popüler oyunları büyük ekrana taşımanızı sağlıyor. Xperia Mini, Türkiye'deki kullanıcılarla ekim ayında buluşacak.


Şirinler de teknolojiye uydu

5 Ağustos'ta vizyona giren Şirinler efsanesi de teknolojiye ayak uydurdu. Büyülü bir geçitten geçip dünyamıza gelen 3 elma boyundaki Şirinler, 3D serüvende dünyanın cep telefonuyla kumanda edilebilen ilk helikopteri Parrot AR.Drone'a tutunarak uçuyor. Gerçek oyuncularla canlandırma karakterlerin bir araya geldiği aile komedisi, The Smurfs/Şirinler, efsanevi Şirinler'i beyaz perdeye getiriyor. Sevimli yaratıklar bu macareda çağın bir gereği olan teknolojiye ayak uyduruyor, üç boyutlu, bilgisayar desteğiyle canlandırılmış ve 3D stereo ses sistemine sahip bir alana taşınıyor. Kötü büyücü Gargamel'in köylerinden kovaladığı Şirinler, büyülü bir geçitten geçip dünyamıza geliyor. Havada uçarken de cep telefonuyla kumanda edilen dünyanın ilk Wi-Fi pilotajlı 4 pervaneli helikopteri Parrot AR.Drone'a biniyor. Geleceğin en önemli teknolojilerinden olan 4 pervaneli helikopter Parrot AR.Drone, iPod touch®, iPhone® ya da iPad™ ile kullanılabiliyor, gerçek ve sanal dünyanın bir araya geldiği eşsiz bir oyun deneyimi sunuyor. Parrot AR.Drone'u D&R, MediaMarkt ve Apple Store mağazalarından 300 Euro + KDV'ye satın alabilirsiniz. İyi bir çocuk olursanız belki Şirinler'i bile uçurabilirsiniz…


Nokia N9 sonbaharda Türk kullanıcılarla buluşuyor

Nokia kalabalıkta göze çarpmak isteyenler için tasarlanmış akıllı telefonu Nokia N9'u kullanıcılarla buluşturuyor. Nokia, 2011 sonbaharında Türkiye'de piyasaya süreceği Nokia N9'u düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı. MeeGo işletim sistemi kullanılan Nokia N9 gelişmiş teknik özellikleri ve sunduğu farklı deneyimle öne çıkıyor. Nokia N9'un siyah, pembe ve mavi olmak üzere üç farklı renk seçeneği ve yüksek resim, müzik ve video kapasitesi için 16 GB bellek özelliği bulunuyor. Nokia N9'un tavsiye edilen perakende satış fiyatı bin 500 TL civarında olacak. Nokia N9 lansmanında Nokia Türkiye Genel Müdürü Çiçek Uyansoy İcan Nokia'nın yeni stratejisiyle ilgili şunları söyledi: “Nokia, yeni bir yola girdi. Şubat ayında açıkladığımız stratejiye uygun olarak ilerliyoruz. Tüketicilere daha iyi ve daha farklılaşmış seçenekler sunmaya devam ediyoruz. Nokia N9'un amacı her şeyi daha basit hale getirmek. 2011 yılında da rekabetçi akıllı telefon modelleri sunmaya devam edeceğiz şeklinde konuştu.



13 yıl önce