|

Şahan'a korsan şoku: Binlerce kişi bedava izledi!

Şahan Gökbakar’ın 16 Şubat’ta vizyona giren “Recep İvedik 5” filmi korsan seyirci kurbanı oldu. Filmi izlemeye giden bir sosyal medya kullanıcısı, Periscope isimli platform üzerinden 42 dakika boyunca canlı yayın yaptı. Film ile ilgili paylaşımları takip ederek hukuki yollara başvuracağını söyleyen ve bunun için bir ekip kuran Şahan Gökbakar'ın ise ne yapacağı merak ediliyor.

Yeni Şafak
12:50 - 2/03/2017 Perşembe
Güncelleme: 13:05 - 2/03/2017 Perşembe
Diğer
'Recep İvedik 5' geçtiğimiz günlerde vizyona girdi.
'Recep İvedik 5' geçtiğimiz günlerde vizyona girdi.

Filmi izlemek için sinemaya giden bir sosyal medya kullanıcısı, internet üzerinden canlı yayın yapılmasını sağlayan Periscope platformundan çekime başladı. Filmin 42 dakikasını izlettiren genç kızın yayınını yüzlerce kişi izledi. Vatan'ın haberine göre; bazı takipçilerin “Şahan'ın emeğine yazık, ayıp" diye tepki göstermesi üzerine canlı yayın kesildi.



Şahan Gökbakar, geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak, sosyal medya üzerinden filmiyle ilgili video paylaşanları yakalamak için bir ekip kurduğunu ve hukuki yollara başvuracağını söylemişti. "Ciddi bir ekip bu işi takip ediyor ve hukuki yollar kullanılıyor. Lütfen bu konuda empati yapalım ve özenli olalım. Anlayışınıza şimdiden çok teşekkür ederim" ifadelerini kullanan Gökbakar'ın yayın karşısında ne yapacağı bilinmiyor.










#Şahan Gökbakar
#Recep İvedik 5
#Recep İvedik
#Periscope
7 yıl önce