|

Sinemalarda bu hafta yepyeni filmler var

Yeni yılın ikinci haftasında da 6 yeni film vizyona girecek. Haftanın dikkat çeken yapıtı ise Quentin Tarantino'nun The Hateful Eight ​filmi.

Yeni Şafak
13:37 - 4/01/2016 Pazartesi
Güncelleme: 12:29 - 12/01/2016 Salı
Yeni Şafak

sinemaseverleri bu hafta da altı yeni film bekliyor. Quentin Tarantino'dan The Hateful Eight filmi sinemaseverlerden oldukça yüksek bir not aldı. Haftanın dikkat çeken diğer bir yapıtı ise Rocky efsanesini yeni bir sayfada açan Creed filmi. 8 Ocak'ta vizyona girecek olan 6 yeni filmin altısını değilse de Tarantino'nun filmini izlemenizi tavsiye ediyoruz. İşte vizyona girecek 6 film:




The Hateful Eight


İç savaşın üzerinden bir miktar zaman geçmiştir. Bir posta arabası kış soğuğu yaşayan yoming'den geçmektedir. Yolcular ise cellat John Ruth ve yakaladığı kaçak Daist Domergue. Adaletin yerini bulması için Red Rock kasabasına giden yolcular, yolda bir çok yabancıyla tanışırlar ve olaylar başlar. Bu 8 kişi arasındaki bazı bağlar, hayatta kalmalarını çok zorlaştırıyor.



Yönetmenliğini, Quentin Tarantino'nun yapmış olduğu The Hateful Eight, Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, Walton Goggins, Tim Roth, Michael Madsen ve Bruce Dern gibi ünlü oyuncuları bir araya getiriyor.




Joy


Joy, dört jenerasyondur yükselişte olan bir ailenin kızıır. Kendi hedeflerini çizen ve onlara ulaşmak adına yeni kurallarla şekillenen Joy, kendi rotasını çizer ve ihanetin, masumluğun kaybolduğu, aşk yaralarıyla dolu vahşi bir yola girer. Ailenin içinde ve dışında, dostların düşman, düşmanların dost olduğu, Joy'un iç dünyası ve hararetli hayal gücü onu karşılaştığı bu fırtınalardan sıyıracak mı?



Duygusal yoğunluğun, insan komedisinin ve gerçek bir aile ve şirket patronun konu alındığı filmin baş rollerinde Jennifer Lawrence, Robert De Niro ve Bradley Cooper yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise David O. Russell oturuyor.




The Big Short (Büyük Açık)


Sektör dışından büyük bankaların, medyanın ve hükümetin görmekten kaçındığı şeyi, ekonominin küresel çöküşünü gördüğünde akıllarına bir fikir gelmişti: Büyük Açık. Cesur yatırımları, onları her şeyi ve herkesi sorgulamalarının gerektiği modern bankacılığın karanlık, hassas noktasına götürmüştü.



Michael Lewis'in çok satan kitabına ve gerçek bir hikayeye dayanan, Adam Mickay yönetiyor. Oyuncu kadrosunda ise Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling ve Brad Pitt bulunuyor.




Creed: Efsanenin Doğuşu


Rocky Balboa'yı tanımayanınız yoktur herhalde. İşte bu film Rocky hikayesinin yeni bir sayfası. Apollo Creed'in oğlu olan Adonis, çocukluğunu yetimhanelerde ve hapishanelerde geçirmektedir. İyi bir çocuk olmasına rağmen kavgacı ve hırçın biridir. Bir gün, babasını tanıdığını iddia eden bir kadın Apollo'yu bu hayattan çıkarmak istediğini söyler ve serüven başlar.



Apollo büyüdükçe babasının yolundan gitmek için yanıp tutuşmaya başlar ve onu kimse yolundan alıkoyamaz. Babasının tek rakibi olan Rocky Balboa'yı bulur ve ondan boks dersleri almaya başlar.



Filmin başrollerinde Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson, Phylicia Rashad, Tony Bellew yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Ryan Coogler otururken, senaryo ise Aaron Covington'a ait.




Amman Hocam 1 (Les Profs 1)



Üniversite yerleştirme sınavlarında %12 başarı oranı ile bir kenar mahalle Lisesi yılının en kötü okulu seçilmiştir. En iyi öğretmenlerin bile başarısız olduğu bu okulda kurumu kurtarmak için kolları sıvayan yetkililer yaratıcı bir fikir ortaya atarlar: En kötü öğrenciler vs. En kötü öğretmenler. Bu farklı yaklaşım velileri pek memnun etmese de öğrencilerin ilgisini çekecektir!



Yönetmenliğini Pierre-François Martin-Laval'ın üstlendiği komedi yapımı Amman Hocam 1'in başrollerini yönetmenin kendisiyle birlikte Christian Clavier ve Isabelle Nanty paylaşıyor. Fransız yapımı filmin senaryosunda da yönetmenle birlikte Mathias Gavarry'nin imzası bulunuyor.



Sevimli Tilki


Filmde, yetenekli bir ajan olan ve Havuç şehrine giden Sevimli Tilki F.O.X.'un, şehrin iyi kalpli dost tavşanlarının arasına sızmış yapay tavşanı bulma mücadelesi konu ediliyor.




Yönetmenliğini Ge Shuiying'in yaptığı animasyon türündeki filmin seslendirme kadrosunda, Matthew Warzel ve Anthony Lawson gibi isimler bulunuyor.






#8 ocak vizyon
#Amman Hocam 2
#Creed: Efsanenin Doğuşu
#The Big Short
#Büyük Açık
#Joy
#The Hateful Eight ​
#Quentin Tarantino
#Brad Pitt
#Jennifer Lawrence
#Robert De Niro
#Vizyon
#vizyondakiler
8 yıl önce