|

Vitrindekiler

00:00 - 21/12/2008 Pazar
Güncelleme: 21:32 - 20/12/2008 Cumartesi
Yeni Şafak
Vitrindekiler
Vitrindekiler
Rahatlığın Puma hali indirimde

Puma, hem sevdiklerinize hem de kendinize armağan edebileceğiniz modern, sportif ve şık koleksiyonlarıyla 2009'a 'merhaba' diyor… Şehir yaşamını kolaylaştırmak amacıyla tasarlanan Urban Mobility Koleksiyonu ya da geçmişten izler taşıyan nostaljik Puma Archieve Koleksiyonu bunlardan bir kaçı. Puma'nın ünlü Japon markası Evisu ile birlikte ürettiği kot modelleri ise modern kesimleri ile bu koleksiyonların en şık tamamlayıcısı. Bilekte biten retro ayakkabıların yanı sıra, sıra dışı bere ve atkı modelleri, çeşitli renk alternatifleri bulunan ceketler, yün hırkalar ve t-shirt modelleri ile Puma sürpriz indirim fırsatları tüm Puma mağazalarında ve satış noktalarında sizleri bekliyor.


Epengle ile şık evler

Dünyada ve Türkiye'de bir çok evleri süsleyen Epengle yeni yılda evlerini yenilemek isteyenlere cazip modeller sunuyor. Tamamı kendi üretimi olan kumaşların yanı sıra aksesuar, perde dekorasyonu ile ilgili her konuda müşterilerine tasarımdan uygulamaya kadar geniş bir yelpazede hizmet sunan Epengle, kalitesinden taviz vermeden yoluna devam ediyor. www.epengle.com.tr


Saray Roll Rex ile 2009 tatlı geçecek

Saray'ın sütlü çikolatası Roll Rex, bol fındıklı çıtır lezzeti ve birbirinden şık ambalajlarıyla sevdiklerinize tatlı bir yıl yaşatacak. Farklı gramajlara sahip ambalajla marketlerde yerini alan Roll Rex, küresel şekle ve ağızda dağılan benzersiz lezzete sahip ve tam ortasında bütün bir fındık bulunuyor. Fındığı çevreleyen nefis fındık kreması, çıtır gevrek bir lezzet tabakası ile sarılı. Dışı ise fındık parçacıkları ve nefis sütlü çikolatayla kaplanmış. Ağzınıza attığınızda tam bir lezzet patlaması hissediyorsunuz.


İGS'den avantaj günleri

İGS, 2008-09 Sonbahar-Kış Koleksiyonunda, erkeklere çok zengin şıklık seçenekleri ve farklı ürünlerde çok özel avantajlar sunuyor. Ağırlıklı olarak koyu tondaki renklerin oluşturduğu koleksiyondaki bütün tonlar, siyahın karışımıyla elde edildi. Üç renk, koleksiyonun ana temalarını belirliyor: gece mavisi, kırmızı ve yeşil… Platin gri ve siyahın yanı sıra lacivert de bu sezonun dikkat çeken diğer rengi. Mor ve kahve renkleri ise paleti biraz yumuşatıyor. Kumaşlar mikro desenli veya düz. Bazı koyu tonlarda gölgeli desenli kumaşlar kullanıldı. Belli belirsiz desenleriyle bu kumaşlar giysiye gizli bir ışık ve derinlik veriyor. www.igs.com.tr


Kırışık her şeye Philips Azur

Dünyanın ilk ve tek iyonik buharlı ütüsü olma özelliğine sahip olan Philips Azur Ionic ile en derin kırışıklar bile kolayca açılabiliyor. Philips Azur Ionic ütü, iyonik nemlendirici teknolojisi ile buhar taneciklerini giyisilerinizin en derinine kadar ulaştırırken, ikinci cildinizin yani giysilerinizin her zaman kusursuz ve bakımlı görünmesine yardımcı oluyor.


Dankek 8 kek ile seçme derdi bitiyor

Dankek Türkiye'de ilk kez iki ayrı lezzeti çok farklı bir kek tasarımında buluşturdu. Çikolata-karamel, çikolata-muz ve çikolata-portakal tatları, şimdi Dankek 8 Kek'in içinde farklı bir lezzet yaşatıyor. Dankek 8 Kek, Türkiye'de ilk kez yapılan bir yatırım ile üretilerek tüketicilerin beğenisine sunuldu. Çikolata kaplamasının altındaki iki farklı kek hamuru içinde çikolata sos ile portakal, karamel ve muz soslarını biraya getiren Dankek 8 Kek keyiflere keyif katacak.

15 yıl önce