|

Zenginlere Türk modası

Milyonerler Fuarı'na Türk modacı Erol Albayrak koleksiyonuyla damgasını vurdu. Albayrak, lüks tüketimde giysinin önemli olduğunu söyledi.

Aa
00:00 - 13/12/2008 Cumartesi
Güncelleme: 21:42 - 12/12/2008 Cuma
Yeni Şafak
Zenginlere Türk modası
Zenginlere Türk modası

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da bu yıl 7.'si düzenlenen Milyonerler Fuarı'nın açılışı Türkiye'nin ünlü moda tasarımcılarından Erol Albayrak'ın "İstanbul 2010" adıyla hazırladığı koleksiyonuyla yapıldı. Tasarımları sunanlar arasında Hollanda güzeli seçilen Deniz Akkoyun da vardı. Gördüğü ilgiden büyük memnuniyet duyduğunu söyleyen Albayrak, milyonerlere yönelik bu tür fuarlarda lüks kadın giyiminin de önemli bir yer tuttuğunu ifade etti. Albayrak, Hollanda'da Kraliyet Ailesi'ne bağlı bir vakıf tarafından çalışmalarının desteklendiğini anımsatarak, gelecek ilkbaharda Hollanda'da Türk ve Hollandalı modacıların içinde yer alacağı yeni bir projeyi hayata geçireceklerini kaydetti.

MİLYONERLER KRİZ DİNLEMEDİ

Devam eden ekonomik krize aldırmadan her türlü lüksün sergilendiği fuarın açılışına, Hollandalı ünlü gösteri ustası Hans Klok da katıldı ve Amerikalı oyuncu Pamela Anderson'un da yer aldığı bir gösteri sundu. 15 Aralık tarihine kadar sürecek olan Milyonerler Fuarı'nda ev içi dekorasyondan giyime, otomobilden en lüks yatlara kadar doğrudan tüketime dönük çok pahalı ürünler sergileniyor. Fuarının açılışına katılanlara bol miktarda havyar ikram edildi.



15 yıl önce