|

Boluspor, Idrissa Camara ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Boluspor’un yeni sezon transfer çalışmaları devam ediyor. Teknik direktör Turgay Altay yönetiminde hazırlık kampını sürdüren kırmızı-beyazlı kulüp Idrissa Camara’yı renklerine bağladı. Kulübün Karaçayır mahallesinde bulunan tesislerinde düzenlenen imza töreniyle geçtiğimiz sezon Fransa’nın 3. Lig ekibi Dijon’da forma giyen Camara ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Peki, Idrissa Camara kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? İşte detaylar.

18:07 - 4/08/2023 Cuma
Güncelleme: 18:08 - 4/08/2023 Cuma
Yeni Şafak
Idrissa Camara kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?
Idrissa Camara kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Boluspor, Idrissa Camara ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreni Karaçayır mahallesinde bulunan tesislerinde düzenlendi. Peki, Idrissa Camara kimdir? İşte detaylar.

IDRİSSA CAMARA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

18 Haziran 1998 Senegal-Dakar doğumlu olan Camara, profesyonel kariyerine 2017 yılında Sacré-Cur Kulübü’nde başladı. Daha sonra kariyerine Ümraniyespor ile devam eden Camara, 9 gol 9 asist ile bir sezonun ardından Dijon kulübüne transfer oldu. Camara kariyerinde 50’si TFF 1.Lig olmak üzere 83 maça çıktı.

IDRİSSA CAMARA 2 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Boluspor’un yeni sezon transfer çalışmaları devam ediyor. Teknik direktör Turgay Altay yönetiminde hazırlık kampını sürdüren kırmızı-beyazlı kulüp Idrissa Camara’yı renklerine bağladı. Kulübün Karaçayır mahallesinde bulunan tesislerinde düzenlenen imza töreniyle geçtiğimiz sezon Fransa’nın 3. Lig ekibi Dijon’da forma giyen Camara ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.




#Idrissa Camara
#Boluspor
#Turgay Altay
#Trendyol 1. Lig
9 ay önce