|

İstanbul Emniyet’te şüpheli kamyon alarmı! Son dakika haberleri

Son dakika haberleri: İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde güvenlik bariyerlerini aşan kamyon, güvenlik güçlerini harekete geçirdi. Dur ihtarına uymayan kamyon için havaya ateş açıldı. Operasyon sonucunda ise 2 kişi gözaltına alındı.

Yeni Şafak
14:59 - 21/01/2017 Cumartesi
Güncelleme: 15:01 - 21/01/2017 Cumartesi
Diğer

Son dakika haberleri: İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne yaklaşan bir kamyon 'dur ihtarına' uymadı ve güvenlik bariyerlerini aştı. Olayın ardından Özel Harekat Polisleri tarafından havaya ateş açıldı. Gerçekleştirilen operasyon sonucunda 2 kişi gözaltına alındı.



Edinilen son bilgiye göre bir aracın güvenlik bölgesinin ihlali nedeniyle polis ekipleri havaya ateş açtı. Bir kamyonun Emniyet Müdürlüğü önündeki güvenlik bariyerini aşmaya çalışması üzerine polis ekipleri hareketlendi. Özel Harekat ve polis ekipleri havaya ateş açtı. 2 kişi gözaltına alındı. Şüpheli aracın yanına bomba imha uzmanları getirildi, basın mensupları güvenlik gerekçesiyle kamyonun olduğu noktadan uzaklaştırıldı. Alınan son dakika haberlerine göre ise bomba imha ekipleri kamyonda arama yapıyorlar.



İstanbul Valiliği olayla ilgili şu açıklamayı yaptı:



  • İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü yakınlarında emniyet güçlerimizin dur ihtarına uymayan komyonetin freninin patlamasından dolayı duramadığı anlaşılmıştır.
  • İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde freni patlayan bir kamyonun bariyerleri aşmak istemesi sonucuyla paniğe neden olmuştur. Polis ekipleri anında müdahale ederek kamyon güvenlik çemberine alınmıştır.



#İstanbul Emniyet Müdürlüğü
#Son dakika haberleri
#Emniyet Müdürlüğü
7 yıl önce