|

Kardemir Karabükspor Lazarevic ile anlaştı - Transfer haberleri

Kardemir Karabükspor'un Lazarevic ile anlaştığı bildirildi. Süper Lig'in iddialı takımlarından Kardemir Karabükspor Sloven milli futbolcu Dejan Lazarevic ile ön protokol imzaladı. Transfer haberlerinden son dakika gelişmelerini yenisafak.com'dan takip edebilirsiniz.

Yeni Şafak
17:55 - 13/08/2016 Saturday
Güncelleme: 15:18 - 13/08/2016 Saturday
AA

Kardemir Karabükspor Sloven milli futbolcu Dejan Lazarevic ile ön protokol imzaladı. Transferin son dakika haberlerini buradan görebilirsiniz.



Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, Sloven milli futbolcu Dejan Lazarevic ile ön protokol imzaladı.



Futbol şube sorumlusu Tolga Gül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Chievo'nun orta saha oyuncusu Dejan Lazarevic'i transfer ettiklerini söyledi.



Gül, 26 yaşındaki oyuncunun geçen sezon kiralık olarak Antalyaspor'da oynadığını hatırlatarak, "Lazerevic ile bir sezonluk kiralık olarak anlaştık. Ön protokol yaptık. Resmi sözleşme birkaç gün içinde imzalanacak." diye konuştu.



Kardemir Karabükspor'da yeni sezon hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.



Teknik direktör Igor Tudor yönetiminde Çamlık Spor Tesisleri'ndeki antrenmanda, futbolcular kondisyon çalışması yaptı. İki saat süren ve bütün oyuncuların katıldığı idman, pas ve çift kale maçla sona erdi.



Futbol şube sorumlusu Tolga Gül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hazırlıkların iyi gittiğini, transfer çalışmalarının da devam ettiğini söyledi.






#Dejan Lazarevic
#Kardemir Karabükspor
#ön protokol
#Anlaşma
#Transfer haberleri
8 years ago